Elselskaber Jylland → Find el i Jylland

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

10.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 15. juni 2024

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Annonce
Indholdsfortegnelse

Få et overblik over de forskellige elselskaber i Jylland

I Jylland er der mange valgmuligheder, når det kommer til elselskaber – hvilket naturligvis er en fordel. Men hvilket elselskab i Jylland skal man vælge? Det spørgsmål skal vi nok hjælpe dig med at besvare.

Der findes som sagt mange elselskaber i Jylland – men de mange valgmuligheder kan dog hurtigt gøre processen en anelse uoverskueligt at navigere rundt i. Derfor har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Jylland øverst på denne side, så du hurtigt og nemt kan sammenligne deres elpriser og dermed finde det rette elselskab for dig. 

 

Sammenligning af elselskaber i Jylland

Når du er på udkig efter et nyt elselskab i Jylland, så er det altid en god idé at sammenligne elselskaberne. Der kan nemlig være stor forskel på elselskabernes elpriser – og der kan derfor være penge at spare ved at sammenligne dine muligheder på forhånd.

Det er en god idé at gøre dig nogle tanker om dine ønsker og behov i forbindelse med et nyt elselskab. Ønsker du et elselskab, der tilbyder grøn energi? Eller er det vigtigt for dig, at elselskabet tilbyder månedlig betaling? Ved at gøre sig sådanne overvejelser på forhånd, får man væsentligt lettere ved at finde det rette elselskab i Jylland. 

Liste over elselskaber i Jylland

Jylland har et bredt udvalg af elselskaber, og du har derfor rigeligt med muligheder, som du frit kan vælge mellem. De mange muligheder kan dog hurtigt gøre det til en uoverskuelig proces at finde det rette elselskab i Jylland, da der er mange faktorer, som man skal huske at tage højde for. 

Liste over nogle af de bedste elselskaber i Jylland:

 • Vest Energi – priser fra 2,22 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,24 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,29 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,37 kr. pr. kWh
 • Modstrøm – priser fra 2,25 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,37 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 2,72 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,41 kr. pr. kWh

Ovenstående liste er senest opdateret juni 2024. Elpriserne tager udgangspunkt i et årligt strømforbrug på 2.000 kWh. Priserne er fra Vestdanmark. Vær opmærksom på, at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret og at elprisen er forskellig i Øst- og Vest danmark.

Find nogle af de bedste elpriser i Jylland

Er du på udkig efter de bedste elpriser i Jylland? Så er du ankommet til det helt rette sted. 

I sammenligningsoversigten øverst på siden, kan du nemlig hurtigt og nemt sammenligne nogle af de bedste elpriser og elselskaber i Jylland.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste elselskab i Jylland?

Der findes mange elselskaber i Jylland, som du frit kan vælge mellem. Før du kan finde det bedste elselskab for dig, skal du først gøre dig nogle overvejelser om, hvad du er på udkig efter. Skal det eksempelvis være et elselskab med grøn strøm eller med månedlig betaling?

 

Hvordan finder jeg det billigste elselskab i Jylland?

Her på siden har vi samlet en oversigt over de bedste og billigste elselskaber i Jylland, så du hurtigt og nemt kan finde det rette elselskab for dig.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.