Enkelt-logo

Enkelt energi

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter et elselskab, som kan tilbyde dig 100% grøn strøm til en fast lav pris, så er Enkelt Energi et selskab, som du bør overveje. Derudover har du mulighed for at støtte lokale klubber og foreninger som en del af dit abonnement. 

Enkelt Energi med abonnement og lave priser

Som kunde hos Enkelt Energi får du et abonnement til en fast lav pris om måneden. Halvdelen af dette abonnement går til en lokal klub eller forening efter dit valg. Derudover får du strøm til indkøbspris og et lavt tillæg, så du aldrig betaler for meget for din strøm. 

Al energi fra Enkelt Energi er certificeret 100% CO2 neutral fra grønne kilder. Derfor er det et abonnement værd at vælge, hvis du vil være med i fremtidens bæredygtige muligheder.

 

Enkelt elselskab med grønne valg

Størstedelen af den grønne strøm kommer fra vindenergi i Danmark. Denne suppleres med el fra solceller, som der også bliver flere og flere af hvert år. Hos Enkel Energi er der fuld fokus på grønne energikilder, og dermed kan du roligt vælge dette elselskab for at modtage CO2 neutral strøm.  

 

Enkelt Trustpilot

Som nystartet elselskab er Enkelt Energi endnu ikke blevet anmeldt på Trustpilot endnu. Men mon ikke dette kommer inden for kort tid, da Enkelt Energi kan konkurrere med gode priser og 100% certificeret grøn energi. 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.