Grow Energy

Grow Energy har i oktober 2023 skiftet navn til Energi+. Er du tidligere kunde hos Grow Energy, forsætter din elaftale uændret, men blot under det nye navn. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Med fokus på mere bæredygtig strøm er Grow Energy et elselskab med fokus på bæredygtige energikilder og CO2 kompensering. Ved at tilbyde al strøm fra bæredygtige energikilder, og med en garanti på 200% CO2-kompenserede produkter, er Grow Energy en løsning for alle, som ønsker at bidrage til bæredygtige løsninger. 

 

Om Grow Energy

Elselskabet Grow Energy er blevet grundlagt med det formål, at gøre bæredygtig el tilgængelig til forbrugere til en god pris. Selskabet blev grundlagt i 2020 og har siden da opstartet og investeret i CO2 kompenserende projekter rundt omkring i verden. Dette gøres for at kompensere forbrugeres CO2 udslip fra hverdagens elforbrug. Derudover får Grow Energy al energi fra bæredygtige energikilder, og dermed vælger forbrugere et grønt energiselskab når de vælger Grow Energy. 

 

Grow Energy priser

Grow Energy tilbyder forskellige pakkeløsninger på grøn strøm. Alle kunder hos Grow Energy bliver også garanteret, at al den CO2, som husstandens forbrug udleder, vil blive kompenseret via Grow Energys bæredygtige projekter. 

Priserne på strøm fra Grow Energy afhænger af husstandens strømforbrug. De billigere pakkeløsninger er lavet til mindre huse og lejligheder, hvorimod de større pakker er lavet til større huse eller store familier. Uanset hvilken pakke der vælges, så betales der indkøbspris på strømmen. Der tilbydes også pakkeløsninger med variable priser.    

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Grow Energy et godt selskab?

Grow Energy har på nuværende tidspunkt +1.835 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser har Grow Energy opnået en score på 4,4/5 stjerner. Det giver en god indikation af, at Grow Energy har tilfredse kunder.

 

Leverer Grow Energy grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Grow Energy er der stort fokus på at passe på miljøet, og de kan derfor garantere, at den CO2, som dit strømforbrug udleder, bliver fjernet fra atmosfæren, når du vælger strøm fra Grow Energy.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.