norsk-elkraft

Norsk Elkraft

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Norsk Elkraft er et norsk elselskab, som tilbyder el til gode priser på tværs af de nordiske lande. Selskabet kan tilbyde gode priser på strøm, og kan ovenikøbet også garantere en reducering af det miljømæssige fodaftryk på dit forbrug.  

Norsk Elkraft Danmark giver dig muligheder

Al strøm fra Norsk Elkraft er garanteret at blive koblet til vedvarende energikilder. Du kan vælge at købe strøm med oprindelsesgaranti, hvor dit forbrug bliver udlignet af et tilsvarende forbrug af vedvarende energi. Dermed bliver dit klimaaftryk for dit elforbrug reduceret med næsten 100%. 

Norsk Elkraft priser afhænger af den pakke, som du vælger. Du kan enten få el til en fast pris om måneden, el til spotpris hvor prisen følger markedet fra time til time, eller du kan få en kombinationsaftale mellem begge løsninger.   

 

Norsk Elkraft Trustpilot anmeldelse

På Trustpilot får Norsk Elkraft 3,2 stjerner ud af 5. Her påpeges særligt den gode og hurtige kundeservice, som altid står klar til at hjælpe ved spørgsmål. Der nævnes også den gode service som du modtager som kunde, når du har brug for at skifte elselskab. Dermed kan du forvente hjælp fra Norsk Elkraft, uanset om du kontakter dem via telefon eller via email. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Norsk Elkraft et godt selskab?

Norsk Elkraft har på nuværende tidspunkt +39 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet score på 4,1/5 stjerner. Den høje score giver en god indikation af, at Norsk Elkraft har tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.