seas-nve

SEAS-NVE

SEAS-NVE har siden maj 2022 skiftet navn til elselskabet Andel. Dette er for at imødekomme og fokusere endnu mere på den stigende efterspørgsel på grøn energi. 


Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning. Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

SEAS-NVE er en del af Andel-koncernen, som investerer i grønne energiløsninger og giver kunder mulighed for en smart energiløsning til hverdagen. Selskabet er blevet til efter en fusion mellem SEAS og NVE, som hver især var selvstændige elektricitetsselskaber, indtil de blev fusioneret i 2005. Med lokationer i Svinninge og Haslev fortsætter selskabet med at være tro mod sine rødder, hvor henholdsvis NVE og SEAS elselskab oprindeligt startede.

Selskabet byder på forskellige løsninger for elektricitet. Med både naturgas og vindstrøm kan SEAS-NVE tilbyde grønne løsninger, som får hverdagen til at køre rundt. Med fordelagtige elpriser betaler forbrugere ikke mere for grønne og energivenlige løsninger. 

 

SEAS NVE energi tilbyder grønne løsninger til fordelagtige priser 

Med grønne løsninger er SEAS NVE en troværdig strømkilde i til hverdagen. SEAS-NVE strømmen bliver dækket med vindstrøm, så al SEAS NVE el kommer fra bæredygtige strømkilder. Dog kan dette ikke mærkes på prisen. SEAS-NVE elpriser er nemlig stadig konkurrencedygtige med priser fra andre elselskaber, på trods af den grønne energikilde. 

Det er også muligt at købe SEAS-NVE energi fra naturgas. Her er det muligt at vælge stabile abonnementsløsninger, hvor SEAS NVE elpriser fastlægges i et månedligt abonnement, baseret på det månedlige naturgasforbrug. Dermed fastsættes prisen på naturgas, så der ikke sker prisudsving på energikilden. 

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.