Amanda Velling

Amanda

Amanda er SEO praktikant hos FindEnergi.dk og er under studie som e-handler. Amanda varetager opgaver indenfor SEO, hvilket er med til at skabe nyt og brugbart indhold til vores brugere.

Hun fokuserer på at skabe nyt og relevant indhold, så brugeren hele tiden har opdateret indhold at læse og forholde sig til. Der er lavet guides og informerende indhold i alt fra en guide til at spare på strømmen til informationssider om netselskaber og elselskaber.

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.