Energidrift

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Energidrift – elselskab med grøn energi og god kundeservice

Danmark har fået et nyt elselskab startet af både folk fra branchen, folk inden for servicefeltet og en direktør fra bankverdenen. Og deres vision er ganske simpel: De vil levere strøm til danskere med konkurrencedygtige elpriser og en ordentlig kundeservice.

Hos Energidrift er tilfredse kunder nøglen

Det nye elselskab har kigget markedet efter i sømmene og kigget på, hvad det er, danske privatpersoner og virksomheder vil have fra et moderne elselskab. Derfor kan du med strøm fra Energidrift forvente grønt produceret energi, ingen skjulte gebyrer og en elpris, der er fastsat efter en konkurrencedygtig prissætning.

Alt dette er suppleret af en kundeservice i topklasse og troen på, at opsøgende salg ikke er vejen frem inden for branchen. Tilsammen giver det et elselskab, der har fokus på, at de mest loyale kunder er de mest tilfredse kunder. God kundeservice indebærer blandt andet hurtig svartid og let adgang til at kunne følge eget forbrug.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Energidrift et godt selskab?

Energidrift har på nuværende tidspunkt +86 anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem en samlet bedømmelse på 4,6/5 stjerner. Den høje scorer giver en god indikation af, at Energidrift har tilfredse kunder.

 

Tilbyder Energidrift grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Energidrift ønsker de at gøre en forskel for miljøet, og derfor leverer de udelukkende grøn strøm.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.