Vest Energi

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Introduktion og anmeldelse af Vest Energi

Baggrunden om elselskabet Vest Energi

Vest Energi blev stiftet i 2023, og er en relativt ny aktør på det danske elmarked. Deres mission er at levere strøm på en måde, der både er enkel og gennemskuelig.

Vest Energi har hurtigt markeret sig som en af de billigste eludbydere i landet, især med deres nuværende elaftale, som vi har fået lov at fremhæve:

Vest Energi’s mest populære elaftale:

  • Variabel pris: Følger markedsprisen på elbørsen
  • Ingen abonnementsafgift
  • 8 øre pr. kWh i spottillæg
  • 0 kr. i abonnement 
  • Ingen binding

Denne elaftale gør Vest Energi til en af de mest konkurrencedygtige elselskaber på markedet i skrivende stund (juli 2024). Særligt ved et lavt forbrug. 

Hvis du leder efter en billig elaftale, bør du overveje at tilmelde dig nu, da dette tilbud kun løber i en begrænset periode.

Fordele ved at vælge Vest Energi

  • Grøn strøm: Vest Energi sikrer, at strømmen er certificeret og kommer fra vedvarende kilder.
  • Simpelt og overskueligt udvalg: Deres produktsortiment er enkelt og til at forstå.
  • Billige strømpakker: Særligt deres billigste strømprodukt skiller sig ud.
  • Variabel pris: Følger markedets udsving, så gøre strømmen endnu billigere ved at bruge den når den er billigst.
  • Gennemsigtighed: De er åbne omkring deres priser og vilkår.

Ulemper ved Vest Energi

  • Begrænsede åbningstider for kundeservice: Kun tilgængelig fra kl. 11:00 – 14:00 på hverdage, lukket i weekender.
  • Brogede Trustpilot ry: Anmeldelserne på Trustpilot er blandet, og med en score på kun 3,2, er de ikke blandt de bedst anmeldte elselskaber.

Bestræber sig på at være gennemsigtige

Vest Energi adskiller sig fra mange konkurrenter ved at være yderst gennemsigtige omkring deres priser og vilkår.

Det er nemlig ikke alle elselskaber, der er lige så åbne om deres tillæg til spotprisen, bindingsperioder og gebyrer for oprettelse. Vest Energi lever op til deres målsætning om gennemsigtighed ved at gøre disse oplysninger let tilgængelige for forbrugerne. Vest Energi har også en rigtig fin bedømmelse på Strømligning.dk, som gennemgår elselskabernes regninger.

Sådan kan du kontakte Vest Energi’s kundeservice

Kontaktmulighederne hos Vest Energi inkluderer en online kontaktformular, e-mail ([email protected]), og telefon (69 60 60 70). Hos FindEnergi finder vi det positivt, at de er tilgængelige på flere kanaler, men det er naturligvis ærgerligt at telefontiderne ikke er åbne oftere end de er.

Vest Energi Tilbyder Grøn Energi

Vest Energi tilbyder strøm fra vedvarende og miljøvenlige kilder, hvilket understreges af deres certificering. Dette er et aspekt for miljøbevidste forbrugere.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Med over 180 anmeldelser og en samlet bedømmelse på 3,2 ud af 5 stjerner på Trustpilot, har Vest Energi opnået en middelgod vurdering. Mange kunder er tilfredse med deres service, men der er plads til forbedringer, særligt når man sammenligner med nogle af de bedste elselskaber på Trustpilot.

Positiv Feedback på Trustpilot

De mest positive anmeldelser roser især Vest Energis kundeservice og sælgernes venlighed og hjælpsomhed. Mange anmeldere nævner også, at de har oplevet besparelser ved at skifte til Vest Energi.

Negativ Feedback på Trustpilot

Desværre har 38% af anmeldelserne givet Vest Energi 1 ud af 5 stjerner. Kritikken går ofte på sælgernes løfter, som nogle kunder føler ikke bliver indfriet. Der er også kritik af selskabets løftebrud.

Vores vurdering af Vest Energi og deres elpriser

Vest Energi er en interessant ny aktør på markedet, som tilbyder nogle af de mest attraktive priser på strøm lige nu. Deres fokus på gennemsigtighed og grøn energi er også et stort plus.

Imidlertid kan deres begrænsede kundeservice-åbningstider og manglen på ekstra medlemsfordele være en hæmsko for nogle forbrugere. Alt i alt er Vest Energi et godt valg for dem, der søger en billig og miljøvenlig løsning, men der er plads til forbedring på visse områder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.