sef

SEF Energi

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

SEF Energi a/s blev grundlagt i Svendborg i 1906. Siden har elselskabet vokset sig større, og i dag sørger SEF Energi for el til store dele af Danmark. Hos SEF Energi er der fokus på kundetilfredshed, gode elpriser og grønne løsninger. Derfor kan du finde tilbud på billig el hos SEF Energi, samt få god vejledning til at gøre hverdagen mere grøn.

SEF Energi Svendborg giver dig grønne løsninger

SEF Energi tilbyder sine kunder selv at vælge, hvor deres strøm kommer fra. Som kunde kan du enten vælge vindmøller eller naturgas. Dermed kan du vælge en grøn løsning og passe på klimaet, mens du modtager el.

Prisen på el fra SEF Energi er baseret på en time-for-time basis. Dermed har de populære og travle timer i døgnet en højere pris. Dette betyder, at du kan spare penge ved at tænde for strømmen, når prisen er lav. 

 

SEF Energi kan tilbyde dig en række muligheder

Det er ikke kun el, som SEF Energi tilbyder sine kunder. Du kan også få rådgivning inden for energi, så du kan blive mere bevidst om dit forbrug. Dette kan spare dig penge på din elregning, og du kan blive mere miljøbevidst i dine valg. 

Du kan også købe både naturgas og nærvarme og varmepumper hos SEF Energi. Derudover tilbyder SEF også fibernet, så du kan holde dig online konstant. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er SEF Energi et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har SEF Energi +45 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser, har de fået en score på 2,8/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har de opnået en middel-score.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.