lh-forsyning

Frederikshavn Forsyning

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Frederikshavn Forsyning A/S er et multiforsyningsselskab som er ejet af Frederikshavns kommune. Frederikshavn Forsyning står derfor for at varetage borgernes behov for forsyning af vand, varme og el.

Herudover er elselskabet også med til at indsamle og sortere borgernes affald, samt lede spildevand og regnvand væk fra kloaksystemerne og få dette renset korrekt.

Frederikshavn el forsyning er nok en af selskabets vigtigste opgaver, selvom deres levering af varme og vand også er essentielle for hele kommunen. Frederikshavn Forsyning leverer stabilt el til en lav rate, og er derfor også at foretrække for borgerne i Frederikshavn.

Frederikshavn Forsyning elpriser

Som sagt leverer Frederikshavn Forsyning elpriser til en lav rate, så det er ligetil at få sin strøm leveret i kommunen. Disse priser kommer fra Frederikshavn Forsynings stabile el abonnement. Her bliver priser sat lavt uden store svingniner fra kvartal til kvartal. Man kan også vælge at få sin el leveret som miljørigtig strøm til en lidt højere pris.

Frederikshavn Forsyning el, vand og varme

Frederikshavn Forsyning har et stort ansvar som multiforsyningskoncern, da det ikke kun skal levere stabil og billig el, men også sørge for varme og vand til deres område. Alligevel kan selskabet give lave priser og en vis valgfrihed i forhold til, hvordan de leverer deres el til kunderne.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.