gul-stroem

Gul Strøm

Gul Strøm har siden oktober 2021 været en del af Natur-Energi. Dette er sket på baggrund af den stigende efterspørgsel på grøn strøm. Derfor er Gul Strøm, Natur-Energi nu. Men vilkårene er nogenlunde de samme. Du får grøn el til en god pris, og hvis du allerede er kunde hos Gul Strøm, så får du god hjælp fra kundeservice til at skifte over. Hvis du leder efter et andet elselskab, kan du få det fulde overblik over elselskaber i Danmark her

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Gul Strøm pris som kan betales

Efter overflytningen til Natur-Energi tilbyder Gul Strøm ikke længere el til nye kunder. Men du kan få hjælp til at blive oprettet hos Natur-Energi, hvor du modtager samme lave priser som Gul Strøm har kunne tilbyde. Du kan forvente en enkelt elregning som er til at forstå, til en pris som er fordelagtig for dig. 

Gul Strøm kundeservice

Gul Strøm kan vejlede dig til at vælge den rette pakke hos Natur-Energi. Her findes der nemlig tre forskellige pakker, som hver især støtter en organisation med fokus på naturen eller mennesker. Denne donation er en del af din abonnementspris. Al strøm, som du vil modtage, kommer fra bæredygtige energikilder såsom vindenergi, solenergi og vandenergi. 

 

Gul Strøm Trustpilot anmeldelse

På Trustpilot har Gul Strøm fået 4,2 ud af 5 stjerner. Her bliver kundeservice nævnt om og om igen som værende rigtig god. Dermed kan du også forvente god hjælp til at blive overflyttet, hvis du kontakter Gul Strøm. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder Gul Strøm i dag?

Den 1. oktober 2021 blev Gul Strøm en del af deres søsterselskab Natur-Energi. Dette valg skyldes, at Gul Strøm ikke længere kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på grøn energi, og derfor valgte de at blive en del af Natur-Energi.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.