Blueenergy

Blue Energy

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Blue Energy er et dansk elselskab der går all-in på den grønne omstilling. Som kunde hos Blue Energy er du derfor med til at støtte de grønne energivenlige alternativer på elnettet, da Blue Energy a/s udelukkende benytter sig af energivenlige og vedvarende energikilder som sol, vind og vand.

 

Få strøm til en fast pris

Det kan være svært at skulle forholde sig til energipriserne, da prisen på el er meget omskiftelig. Derfor tilbyder Blue Energi el til en fast pris i to af deres tre grønne elpakker. Ordningen de kalder fri strøm er dertil produceret som 100 % klimavenlig strøm fra blandt andre solceller, vindmøller og vandkraftværker. Vælger du en af pakkerne med fri strøm, behøver du derfor heller ikke bekymre dig om priserne på strøm, hvis du vælger at vaske midt på dagen, hvor strømmen ellers ville være dyre alle andre steder.

Blue Klimatosse, Blue Fri eller Blue Flex

Som kunde hos Blue Energy a/s kan du vælge mellem følgende tre pakker. Blue Klimatosse, Blue Fri eller Blue Flex. Blue Klimatosse og Bluefri er begge med fri strøm, mens Blue Flex koster efter forbrug. Blandt de andre fordele ved Blue Klimatosse og Blue Fri finder du blandt andet mere end 2800 rabatter, ligesom at dit abonnement vil være med til at finansiere at der bliver plantet nogle flere træer.

 

Blue Energy priser

De forskellige Blue Energy priser afhænger af hvilken pakke du vælger. Den billigste løsning, Blue Flex koster 45 kroner om måneden + forbrug samt et nethåndteringsforbrug på lidt under en halvtredser. For Blue Fri er den månedlige udgift på 169 kroner inklusive nethåndteringsgebyr, mens Blue Klimatosse koster 199 kroner om måneden inklusive nethåndteringsgebyr.

 

Hvorfor vælge Blue Energy?

Når du skal vælge at være kunde hos Blue Energy Denmark, skal du gøre det, fordi du vil gøre noget godt for klimaet og miljøet. Blue Energy er det grønne energivalg, og det valg som du trygt kan tage, uden at skulle belaste dig selv med en dårlig samvittighed over hvordan din strøm er blevet produceres. På ratingsiden Blue Energy trustpilot har mere end 8.000 kunder givet deres vurdering af firmaet Blue Energy, med en samlet score på 4,3, hvilket bevidner om stor tilfredshed blandt kunderne.

 

Stadig i tvivl?

Er du stadig i tvivl om hvad Blue Energy Denmark er, og hvordan de kan hjælpe dig, kan du altid kontakte Blue Energy. Deres kontaktinformationer kan findes under Blue Energy kontakt på deres hjemmeside blueenergy.dk, hvor du også kan læse meget mere om deres produkter, services og de grønne alternativer.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 28 40 00
-
Købmagergade 22, 1150 København

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer Blue Energy?

I 2021 valgte Blue Energy at skifte navn til b.energy. Hvis du er kunde hos Blue Energy, vil din strømaftale fortsætte som sædvanligt.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.