guides-findenergi

Brugerbetingelser

Indholdsfortegnelse

Ved at benytte de forskellige services på Findenergi.dk accepterer du nærværende betingelser for brugen heraf. Findenergi.dk er en gratis service for dig som bruger.

1. Om Findenergi.dk

Findenergi.dk opstod fordi der manglede et godt alternativ til sammenligning af energipriser på det danske marked – uanset hvor i landet du bor. Vi vil gøre energimarkedet mere gennemskueligt og gennemsigtigt, så det er nemmere for dig som forbruger, at vælge lige den udbyder og pris, som passer til dig og dit behov. Udover at have sammenligningsfunktioner, tilbyder Findenergi.dk også muligheden for at indhente tilbud på ladeløsninger til elbiler og på energipriser til erhverv. 

Ved indhentning af tilbud, så tilbyder Findenergi.dk at formidle kontakt mellem brugere af Findenergi.dk (efterfølgende nævnt som “Bruger”) og udbyder (efterfølgende nævnt som “Udbyder”). Brugeren kan indhente tilbud på en eller flere ydelser (i det følgende benævnt “Ydelse”) hos forskellige Udbyder. Udbyder kan herefter give tilbud på den forespurgte Ydelse.

Udbyder beslutter selv, om de ønsker at afgive tilbud til Brugeren, på den forespurgte Ydelse eller ej. Ydelse er ligeledes uforpligtende for Bruger, og beslutter selv, om Ydelse ønskes accepteret.

Findenergi.dk er ikke selv en Udbyder. Findenergi.dk kan derfor ikke tilbyde en Ydelse, der forespørges på via diverse ‘få tilbud-formularer. Aftalen foregår udenom Findenergi.dk mellem Brugeren og Udbyder. Findenergi.dks eneste funktion er at indhente tilbud på Ydelse, og garanterer hverken indholdet eller antallet af tilbuddene.

Da Findenergi.dk blot er formidler af Ydelse, har Findenergi.dk ikke indfyldelse på information som Bruger sender til Udbyder. Det vil sige at Findenergi.dk ikke står inde for rigtigheden af de oplysninger, som formidles, og derfor ikke er ansvarlig for ukorrekte informationer.

I tilfælde af konstateret fejl i de opgivne kontaktinformationer har Findenergi.dk og dennes Udbyder, med hjemmel fra det tidligere udtrykkelige samtykke fra Bruger, adgang til at tilrette kontaktinformationerne baseret på offentlig tilgængelig informationer på Bruger.

2. Vilkår og aftaleindgåelse

Betingelsen for at kunne anvende “Få tilbud”-funktionerne på Findenergi.dk er Bruger forpligtet til at acceptere nærværende betingelser, hvor Bruger skal afkrydse felterne med følgende tekst: “Du giver tilladelse til at vores samarbejdspartnere må kontakte dig vedrørende tilbud på ladeløsninger til din elbil” eller “Du giver tilladelse til at vores samarbejdspartnere må kontakte dig vedrørende tilbud på elpriser til erhverv.”

Det er ikke muligt at indhente tilbud medmindre at man krydser en af ovenstående to felter af. Afkrydsningen anses som accept, og er derfor en aftale mellem Bruger og Findenergi.dk. Betingelserne er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Anvendelse af Findenergi.dk

For at kunne anvende og benytte Findenergi.dk skal Bruger være fyldt 18 år. 

I forbindelse med at Bruger opretter og indsender en forespørgsel på et tilbud, afgives oplysninger såsom, navn, telefonnr., adresse og e-mailadresse.. Disse oplysninger er Brugers ansvar at disse er korrekte.

4. Privatlivspolitik og persondata

Brugen af Findenergi.dk er underlagt vores privatlivspolitik, som du finder her.

De indtastede oplysninger af Bruger, bruges ikke til andre formål end videresendelse til relevante Udbyder med henblik på at indhente tilbud.

5. Brug af oplysninger

Ved accept af nærværende betingelser, har Bruger erklæret sig indforstået med samt har accepteret følgende: 

At alle angive oplysninger af Bruger må videregives af Findenergi.dk til alle Udbyder, som Findenergi.dk samarbejder med.

  • At de oplyste informationer af Bruger er personoplysninger af almindelige karakter.
  • At de indtastede oplysninger kan valideres via offentligt tilgængelige databaser.
  • At Udbyder afgiver tilbud til Bruger via Findenergi.dk, og Udbyder må kontakte Bruger pr. e-mail og telefonisk i forbindelse med tilbudsgivning.
  • At Udbyder ikke er forpligtede til at afgive et tilbud til Bruger
  • At Findenergi.dk har samtykke til at følge op på Brugers konkrete forespørgsel

Ved indsendelse af tilbud samtykker Bruger at Udbyder er berettigede til at sammenholde Brugers informationer med CPR-registeret, da identitetsoplysninger kan være nødvendigt for Udbyder kan validere at de indtastede oplysninger er korrekte.

Oplysninger som Bruger indtaster til brug ved oprettelse af forespørgsel, samt indhentelse af tilbud, herunder Bruger e-mailadresse, vil alene blive overdraget til Udbyder, således at Udbyder kan afgive tilbud til Bruger, og vil ikke blive anvendt til andre formål, end hvad der fremgår af disse betingelser.

Ved afkrydsning og registrering på Findenergi.dk godkender Bruger, at Findenergi.dk og Udbyder kan kontakte Bruger med markedsføringsmateriale pr. e-mail. Bruger kan altid nemt og uden omkostninger framelde sig modtagelsen af disse e-mails.

Findenergi.dk kan derudover benytte Brugers e-mailadresse til at sende relevant og anden vigtig information i takt med ændringer af betingelser eller lign., der vedrører nye tiltag, driftsændringer eller opdateringer af funktionerne på Findenergi.dk.

6. Regler for indhentelse og accept af tilbud på Findenergi.dk

Hos Findenergi.dk tager vi alle henvendelser meget seriøst, og vi sætter en dyd i at håndtere dem på bedste vis. Når Bruger indhenter et tilbud eller forespørgsel på Findenergi.dk er det et krav, at Brugeren har en reel hensigt med denne forespørgsel. Findenergi.dk tillader ikke at man som konkurrerende virksomhed benytter sig af vores funktioner og services med øje for at lukrere på disse.

Bruger og Udbyder bliver forbundet af Findenergi.dk og det er derfor disse to parter imellem at opfylde aftalen, og derfor er Findenergi.dk ikke forpligtet på nogen vis. I tilfælde af at Bruger eller Udbyder oplever, at aftalen ikke overholdes af den anden part, opfordres denne til at kontakte Findenergi.dk.

Findenergi.dk udlukker ikke Bruger til aktivt at vælge at modtage tilbud fra lign. services, såfremt Bruger bliver spurgt om dette undervejs i oprettelsen af forespørgslen. Bruger accepterer dermed at blive kontaktet af enhver Udbyder som Findenergi.dk måtte samarbejde med på et givent tidspunkt. Bruger vil altid kun modtage tilbud på Ydelser som Bruger har accepteret at modtage tilbud på.

7. Afsendelse af tilbud

Ved oprettelse af forespørgsel af Bruger, gives accept til at Udbyder, der er tilmeldt Findenergi.dk kan kontakte Bruger pr. e-mail eller telefonisk ved indhentelse af yderligere informationer, der kan være nødvendige i forbindelse med et evt. tilbud. Udbyder vil ikke på et senere tidspunkt sende uopfordret materiale til Bruger, på baggrund af den samme forespørgsel.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.