Elpriser erhverv

Her kan du nemt få tilbud på elpriser til erhverv. Du skal blot udfylde formularen hos vores samarbejdspartner, herefter vil du blive kontaktet med tilbud.

Ved at sammenligne elpriser til erhverv, er der potentielt mange penge at spare hver måned. 

Produkt
Få tilbud på el til erhverv
Bestil et uforpligtende tilbud
Produkt
Få tilbud på el til erhverv
Bestil et uforpligtende tilbud
Indholdsfortegnelse

Man kan se på prisen på el som et konkurrenceparameter i erhvervslivet. Som virksomhedsejer og erhvervsdrivende, er du nemlig dybt afhængig af at holde dine virksomheds omkostninger nede. Lykkes du med at minimere dine omkostninger, herunder dine erhvervs elpriser, vil du få mulighed for at udbyde dine produkter til den lavest mulige pris. 

 

Hvad påvirker erhvervs elpriser?

På samme måde som i private husstande, så påvirkes elpriserne i erhvervslivet af flere parametre. Ting som politik, vejrforholdene samt udbud og efterspørgsel har betydning for den kWh pris, du skal betale som erhvervsdrivende. Erhvervs elprisen er altså ligeledes omskiftelig. 

Udover at du betaler for de kWh som du og din virksomhed forbruger, indeholder kWh prisen til erhverv også udgifter til transport af el, kvotepriser, PSO-afgifter og tariffer. Når du modtager din erhvervs elregninger medregnes der dog ikke fradragsberettiget moms. 

Fradrag på erhvervs elpriser

Du har mulighed for at få fradrag på din erhvervs elpris, hvis din virksomhed opfylder en række betingelser. Er du i tvivl om du modtager fradrag på dine erhvervs elpriser, vil du kunne aflæse dette på din elregning fra dit elselskab

Reglerne for fradrag på erhvervs elpriser kan du læse mere om hos SKAT

De danske elpriser er underlagt regulering fra det offentlige, hvilket har betydning for erhvervslivets energiomkostninger. Hvert halve år indsamler Energistyrelsen i Danmark, alle priserne for el erhverv og beregner på baggrund af dette, den gennemsnitlige elpris for virksomheder. Du kan finde en samlet statistik over elpriser for erhverv i Danmark her

 

Sammenlign elpriser til erhverv 

Erhvervs elpriser kan være svært at finde rundt i, men heldigvis er der hjælp at hente. Ved at udfylde formularen hos vores samarbejdspartner, vil du få mulighed for at sammenligne elpriser til erhverv og finde en bedre aftale end din nuværende. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster 1 kWh til erhverv?


Det er svært at sige præcist hvad en kWh koster til din virksomhed. Det afhænger både af hvor stort virksomhedens elforbrug er og hvilken elaftale i vælger.

 

Kan jeg selv vælge elselskab til min virksomhed?

Ja du kan selv vælge hvilket elselskab, som skal forsyne din virksomhed med strøm. Elmarkedet har været frit siden 2013.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.