Hulmursisolering København

Leder du efter et tilbud på hulmursisolering i København? Så kan du indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud lige her. 

Har din bolig en hulmur, kan du opnå gode besparelser på din varmeregning, da isolering af hulmuren vil sænke dit varmeforbrug. Lær mere om isolation af hulmur her eller indhent et tilbud på hulmursisolering i København øverst.

Hvad er hulmursisolering i København og hvorfor gøre det?

Hulmuren findes i boliger som er opført med én mur, som facade, og en anden mur, som selve boligen. 

Ved isolering af hulmuren, mellem de to mure, fjernes træk fra utætte vægge, din bolig har nemmere ved at holde på varmen og du minimerer risikoen for skimmelsvamp og fugtskader – så der er mange gode grunde til at få isoleret din hulmur i København.

hulmursisolering-koebenhavn

Hvad koster hulmursisolering i København?

Prisen varierer alt efter hvor mange kvadratmetre der skal isoleres. Dog er omkostningerne ofte ikke særlig høje, da arbejdet som regel er hurtigt klaret, hvorimod besparelserne på varmeregningen, kan være helt op til 50%. Du kan få en mere nøjagtig pris, ved at indhente op til 3 tilbud fra vores samarbejdspartnere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fordele er der ved hulmursisolering i København?

Udover varmemæssige fordele minimerer du samtidig risikoen for fugtskader og skimmelsvamp, samt reducerer din boligs CO2-udslip, som er godt for miljøet.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.