Efterisolering af loft – find priser og tilbud her

Leder du efter et tilbud på efterisolering af loft? Så kan du indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud lige her. 

Få tilsendt tre forskellige tilbud på efterisolering af loftet på dit hus. Du kan frit sammenligne tilbuddene og gå med det, der bedst matcher, hvad du har brug for. 

 

Efterisolering af loft – effektivt og behageligt

I ældre huse foregår op til 50 % af varmetabet typisk op gennem taget. Efterisolering af loftet er dermed en investering, der næsten altid betaler sig. Det kommer også med en lang række fordele, som du vil bemærke ganske hurtigt. Fordelene ved at få lavet efterisolering af et uudnyttet loft er:

  • Slip for træk fra din loftlem.
  • Slip for kuldenedfald fra kolde, uisolerede lofter.
  • Få en sundere bolig og en mere stabil indetemperatur.
  • Energioptimér din bolig, og spar på varmeregningen.

Indhent 3 tilbud her – sådan får du den bedste efterisolering af loft-pris

Vi anbefaler altid, at du indhenter flere tilbud, når du har brug for at få foretaget en efterisolering af et uudnyttet loftrum. Du vil modtage tilbud på efterisolering af loft med beregning af delelementerne i projektet, så du ved nøjagtigt, hvad du betaler for. 

Ved at sammenligne tilbuddene grundigt sikrer du, at du får den bedst mulige pris af dygtige isolatører. 

efterisolering af loft

Prisen på efterisolering af dit loft ligger typisk mellem 140-190 kroner pr. m2 – alt efter hvilken type (isoleringsmåtter, isoleringsruller eller isoleringsgranulat) og hvor meget du vælger. Derudover afhænger den samlede pris af, hvor mange kvadratmeter dit loft er, om der skal installeres nye dampspærrer, og om der skal laves en ny gangbro på dit loft. 

Priseksempel for efterisolering af loft i 130 m2 ældre hus med håndværker:

Ny loftisolering (250 mm og dampspærre): 65.000 kr.

Du kan med fordel tjekke, hvor tyk din isolering er – således: 

  1. Tag en tommestok med på loftet.
  2. Stik tommestokken ned langs kanten af din loftisolering. 
  3. Sæt fingeren, hvor isoleringen stopper. 
  4. Hiv tommestokken op, og aflæs tykkelsen. 

Når du kender tykkelsen på din isolering, får du mere reelle og brugbare tilbud. Jo mere detaljeret du kan beskrive dit efterisoleringsprojekt, des bedre tilbud vil du modtage. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan det betale sig at få lavet efterisolering af loftet?

Hvis der er plads til det på dit loft, bør du sørge for, at din loftisolering kommer op på 300-400 mm. Bygningsreglementet kræver 340-360 mm. Det er langt fra, hvad man finder i de fleste ældre boliger. I så fald kan det sagtens betale sig at efterisolere loftet.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.