Nicoline Høgh Stoubæk

nicoline

Nicoline er marketing manager på FindEnergi.dk og hun har flere års erfaring med formidling af indhold og guides indenfor vedvarende energi, elselskaber, bæredygtighedhed og grøn livsstil.

Hun sætter en ære i, at levere et produkt, som er brugbart og enkelt for forbrugerne at anvende. Derfor fokuserer hun meget på at udvikle og formidle indholdet på siden, så det er let forståeligt for alle og enhver. Strøm og vedvarende energi skal ifølge hende, være nemt at erhverve sig, så vi alle kan være med til at fremme den grønne omstilling i Danmark.

Skulle du have spørgsmål om strøm, elpriser, energiløsninger eller forslag til indhold på FindEnergi, står Nicoline altid klar til at rådgive dig eller besvare de spørgsmål, som du nu måtte have.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.