solenergi

3 kW solcelleanlæg

Leder du efter et godt tilbud på et 3 kW solcelleanlæg? Her kan du få op til 3 uforpligtende tilbud, og få beregnet din pris på et 3 kW solcelleanlæg. Sammenlign priserne og vælg det bedste tilbud for dig og din bolig. 

Indholdsfortegnelse

Hvorfor bør du vælge et 3 kW solcelleanlæg?

Et solcelleanlæg 3 kW er en nem måde at spare lidt ekstra på din elregning. Derudover er levetiden lang, og du slipper nærmest for at vedligeholde dem. Det har fordele som fx, at det er økonomisk, støjfrit, miljøvenligt og meget mere.

Et solcelleanlæg 3kW passer til dig, som har et årligt kWh forbrug på et sted mellem 2.000-3.000 kWh om året. Er dit elforbrug højere end dette, bør du overveje en anden størrelse på solcelleanlægget

 

Mulighed for et 3 kw solcelleanlæg med batteri

Det er også muligt at få et 3 kW solcelleanlæg med batteri, hvilket gør at du kan gemme noget af den strøm som anlægget producerer til et senere tidspunkt. 

Vælger du et 3 kW solcelleanlæg med et batteri, vil det både have indflydelse på din pris, men typisk kan anlægget også dække et lidt højere forbrug hvis du vælger denne løsning.

3-kW solcelleanlæg

Hvad koster et 3 kw solcelleanlæg?

Priserne på et 3kW solcelleanlæg er ikke nær så høje som på større solcelleanlæg.

Du skal forvente at prisen på et 3 kW anlæg svinger alt efter udbyder og kompleksiteten af monteringen.

  • Et 3 kW solcelleanlæg koster typisk et sted mellem 30.000 – 50.000 kr.

Find en god 3 kW solcelleanlæg pris

Der er masser af muligheder, når det kommer til solcelleanlæg generelt. Hvis du gerne vil have et anlæg på 3 kW, kan du her på siden let sammenligne priserne ved at indhente gode tilbud på en løsning, der passer perfekt til dit behov.

 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er en god solcelleanlæg 3 kW-pris?

Priserne kan variere rigtig meget. Men typisk vil prisen ligge mellem 30.000 – 50.000 kr. Det er derfor en god idé at finde flere tilbud du kan sammenligne med hinanden.

Hvor meget strøm producerer et 3 kW solcelleanlæg?

Et 3 kW solcelleanlæg kan ca. producere et sted mellem 2.000 – 3.000 kWh om året.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.