solenergi

4 kW solcelleanlæg – mulighed for batteri

Indhent de bedste tilbud på 4 kW solcelleanlæg i dit område, og sammenlign løsninger og priser fra vores professionelle samarbejdspartnere her. Det er hurtigt, gratis og let at indhente tilbuddene. 

Indholdsfortegnelse

Få den bedste pris på 4 kW solcelleanlæg

Når du først har indhentet et tilbud på et 4 kW solcelleanlæg, er det hurtigt og nemt for dig at sammenligne priserne. På den måde sikre du dig, at du har undersøgt markedet inden, og at du får den bedst mulige pris på 4 kW solcelleanlægget.

Der er masser af leverandører på markedet, og det er derfor en god idé, at du skaber dig et overblik over mulighederne for solceller med 4 kW. 

4-kw-solcelleanlaeg

Det skal du vide om solcelleanlæg med 4 kW

Inden du indhenter et tilbud på et solcelleanlæg med 4 kW, er det rart at vide om anlægget rent faktisk passer til dig og din bolig. Der er mange ting at forholde sig til, men overordnet er der tre ting som er vigtige, hvis du overvejer et 4 kW solcelleanlæg: 

  • Hvor stort dit årlige elforbrug er
  • Om du har plads til solceller med 4 kW på din bolig
  • Dit budget til installationen af solceller

Hvor meget strøm producerer et 4 kW solcelleanlæg?

Inden du vælger at investere i et 4 kW solcelleanlæg, bør du altså sikre dig, at dit elforbrug passer til størrelsen på anlægget. 

Du bør vælge et 4kW solcelleanlæg, hvis dit årlige elforbrug er cirka 4.000 kWh. Det er nemlig omtrent så meget strøm, et 4 kW solcelleanlæg kan producere, hvis det er sydvendt monteret. Hvis ikke et 4 kW anlæg er det rette for dig, kan du få overblik hvilket solcelleanlæg du bør vælge til dit elforbrug her.

 

Hvor meget fylder et anlæg med solceller 4 kW?

Det er naturligvis ikke uvæsentlig, hvor meget solcelleanlægget det fylder. Størrelsen på anlægget kan variere alt afhængigt af mærke, og hvilken udbyder du vælger. Du kan cirka forvente at solcellerne fylder et sted mellem 20-25 m², hvis det bliver placeret på taget af dit hus. 

 

Hvad koster et 4 kW solcelleanlæg?

Et andet væsentligt spørgsmål hvis du overvejer et solcelleanlæg 4 kW, er naturligvis prisen. 

Prisen afhænger typisk af omfanget af monteringen, men du kan forvente en pris på anlægget, et sted mellem 90.000-100.000 kr. inkl. monteringen. 

 

Derfor skal du investere i et solcelleanlæg 4 kW

Der er mange gode grunde til at investere i et solcelleanlæg til dit hjem, herunder: 

  • At det er en effektiv måde at spare penge på
  • Det er det miljøvenligt
  • Det kræver minimal vedligeholdelse
  • Det kan endda designes, så de matcher arkitekturen på din bolig og kommer til at se flot ud

Få en god pris på et solcelleanlæg 4 kW, og opdag alle fordelene med det samme.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan et 4 kW solcelleanlæg betale sig?

Ja, det kan sagtens betale sig med et solcelleanlæg. Det kommer selvfølgelig an på dit forbrug, som du bør undersøge, inden du anskaffer dig et solcelleanlæg.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.