elpriser

Byggestrøm

Vi har samlet alt den information du skal bruge for at blive klogere på byggestrøm lige her. 

Indholdsfortegnelse

Når det kommer til større byggeprojekter, er der masser af redskaber og maskiner, der skal anvendes for at nå i mål med projektet. Disse maskiner og værktøjer kræver ofte strøm for at virke, og det er derfor vigtigt, at man har byggestrøm på sin byggeplads.

Der er stort fokus på elektricitet på arbejds- og byggepladser, og det er derfor vigtigt at finde en løsning, hvor der bliver taget højde for alle reglerne. Man vil nemlig altid forsøge at mindske CO2-udledningen på byggepladserne, så meget som det nu er muligt. Og det kan nemlig være vanskeligt med store maskiner, der kræver rigtig meget strøm for at fungere.

Hvad er byggestrøm?

Byggestrøm er den midlertidige elektricitet på byggepladsen, der gør, at alt kører og fungerer korrekt. I forbindelse med byggestrøm er der mange regler, som man skal overholde, når man vil have strøm til byggepladsen. Derfor er det vigtigt, at man selv har helt styr på disse regler, eller man har professionelle folk til at stå for hele processen.

Det er vigtigt, at du får den helt rigtige rådgivning til dit byggeprojekt. Det gælder også, når du leder efter el på byggepladsen. Et godt elselskab kan hjælpe med professionel rådgivning og kan samtidig forklare dig reglerne for selve strømmen og din byggestrømtavle.

bygggestroem

Hvad koster byggestrøm?

Når det kommer til etablering af byggestrøm og byggestrøm til udlejning vil man kunne finde forskellige prisklasser. Først og fremmest afhænger din pris for byggestrøm af projektets størrelse. Store byggerier vil naturligvis bruge mere elektricitet og derfor ende på en højere byggestrømpris end et mindre byggeri ville gøre. For et almindeligt husbyggeri kan prisen komme op på omkring 20.000 kroner.

Da priserne kan være meget forskellige fra leverandør til leverandør, er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder, inden du begynder byggeprojektet. Det er nemlig forskelligt, om det er bygherren eller dig, der afholder omkostninger til elektriciteten. Derfor kan du hurtigt spare en del penge ved at være opmærksom på, hvad leverandørerne kan tilbyde dig. Sørg derfor altid for at tjekke op på gode priser til projektet.

Find byggestrøm til den bedste pris

I stedet for at du skal kontakte forskellige leverandører, kan du her på siden hurtigt skaffe gode tilbud på en løsning, der passer til dig og dit byggeri. Med vores samarbejdspartnere får du en skræddersyet løsning, så du ikke længere skal bekymre dig om elektriciteten til dit byggeprojekt. Der er nemlig masser af muligheder på markedet, og det er derfor endnu lettere for dig at tage det rigtige valg, når du kan sammenligne på både pris og løsning.

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster leje af byggestrøm?

Prisen afhænger af projektets størrelse, og hvor meget strøm du kommer til at bruge. På et hus kan prisen ligge omkring 20.000 kr.

 

Kan byggestrøm betale sig?

El er generelt dyrt på større byggeprojekter med masser af værktøj og maskiner. Det bør dog kunne betale sig, hvis du skal bruge strøm over en længere periode.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.