Intelligent hjem – sådan får du et Smart Home hjem

Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter nye metoder til at spare lidt mere på energiregningen, så er intelligent el og Smart Home-produkter et rigtig godt sted at starte. Teknologien på et væld af forskellige produkter i hjemmet har nemlig udviklet sig så meget, at de kan spare dig penge og samtidig gøre hverdagen lidt nemmere. Det er de store fordele ved et intelligent hjem.

Hvad er et intelligent hjem?

Et intelligent hjem, eller et Smart Home, er det nyeste inden for energibesparende boliger. Det intelligente hjem er bolig med forskellige løsninger, der er koblet op på internettet, som gør det muligt at styre dem fra blandt andet telefonen. Det kan eksempelvis være lyset i hjemmet, ventilationen, varmen, aircondition, elapparater og meget mere.

Formålet er at gøre hverdagen endnu lettere ved at kunne kontrollere disse ting, lige meget hvor du er i verdenen, så længe du har adgang til et internet. Det giver samtidig mulighed for at spare penge på energiregningen, når du tænker over mulighederne med dine Smart Home løsninger.

intelligent hjem

Sådan får du et Smart Home

Det er faktisk ret simpelt, hvis du gerne vil have et intelligent hus. Et Smart Home er nemlig bare de løsninger, som du kan styre fra en app. Så du kan starte allerede i dag og få installeret belysning, som du kan fjernstyre. Du kan også vælge et væld af andre produkter på markedet, der kan være med til at give dig et intelligent hjem. Produkterne udvikles hele tiden, så der er nok at kigge efter, det handler bare om at starte et sted.

Anvend intelligent styring af hjemmet, og spar penge

Det smarte ved intelligente huse er netop selve styringen. Vi har alle prøvet at glemme at slukke lyset på et af værelserne, eller at varmen står for højt, og man er lige taget på ferie. Alt dette kan let løses med intelligent styring af hjemmet. Du kan nemlig bare finde telefonen frem og slukke for lyset på værelserne eller skrue ned for varmen i bestemte dele af boligen.

På den måde kan du spare penge på elregningen. Derudover kan den intelligente styring også hjælpe med at slukke for produkter med standbystrøm. Du kender det røde lys, der lyser på fjernsynet, når det er slukket. Med et smart hjem kan du sørge for, at disse standbyenheder altid er helt slukket, så du ikke betaler unødvendigt for dem.

Hvordan bruges intelligente bygningsinstallationer?

Du kan spare endnu mere ved at anvende intelligente bygningsinstallationer i dit Smart Home. Med et intelligent hjem kan du få konstruktioner som automatisk havevanding, automatisk tænding af udendørs lys og meget mere. Det kan også være installationer indendørs, som gør, at du slipper for at bruge strøm. Eksempelvis kan du få gardiner, der automatisk trækkes fra ved sollys, så du slipper for at have lyset tændt og dermed sparer penge på strømmen.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et intelligent hjem?

Et Smart Home i Danmark har ikke en fast pris. Det er nemlig ikke en klassificering af et hjem. Du kan derfor starte med at købe nogle af disse Smart Home-produkter, og dit hjem bliver lige så stille til et intelligent home.

Hvad sparer jeg med Smart Home-løsninger i hjemmet?

Det er svært at sige, hvor meget du kan spare. Jo flere af de smarte produkter, jo mere vil du naturligvis kunne spare på strømmen.

Vil du have endnu flere sparetips til din elregning?

Tilmeld dig vores liste herunder, og modtag gode spareråd direkte i din indbakke.

sparetips
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.