B. Energy

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

b.energy – en mission om at være en del af løsningen: b. the change

b energy er i den grad en del af den grønne omstilling. Med mere end 70.000 plantede træer som følge af samarbejdet med Plant et Træ har elselskabet ikke kun fokus på egen profit, men også et klart blik for bæredygtige løsninger.

b. energi har fokus på bevidste forbrugere

Selvom strømmen, der kommer ud af stikkontakten, har samme effekt, uanset om den er sort eller grøn, så tror b.energy på, at der er en forskel for de forbrugere, som får leveret strømmen. Elselskabet har derfor som mission at reducere brugen af sort strøm fra kul, gas og olie og i stedet skrue op for produktionen af elektricitet fra vedvarende energikilder som sol-, vind- og havenergi.

Ifølge 95 % af de klimaeksperter, som selskabet læner sig op ad, er sort energi nemlig en direkte synder i forhold til de klima- og miljøudfordringer, vi står over for. Skift derfor elselskab, og b. the change. Du kan også få overblik over andre elpriser her.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad hed b.energy før?

Tidligere gik b.energy under navnet “Blue Energy”, men i 2022 valgte elselskabet at skifte navn til b.energy.

 

Er b.energy et godt selskab?

B.energy har på nuværende tidspunkt +9.200 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet bedømmelse på 4,2/5 stjerner. Den høje score giver en god indikation af, at b.energy har tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.