energy_nordic_logo

Energy Nordic

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Hos Energy Nordic stræber de efter at gøre det så enkelt som muligt. Energy Nordic er et elselskab, der prioriterer den bedste kundeservice og samtidig leverer grøn energi til en retfærdig pris.

 

Fokus på den grønne omstilling

I Danmark har vi stort fokus på den grønne omstilling, og derfor tilbyder Energy Nordic naturligvis grøn strøm. Energy Nordic har nemlig et ønske om, at grøn energi skal være en god oplevelse for både dig, din pengepung og ikke mindst for miljøet.

Grøn energi til en retfærdig pris

Hos Nordic Energy mener de ikke, at grøn energi behøver at være dyrt. De ønsker derfor at tilbyde grøn strøm til en rimelig pris, så flere og flere danskere kan tilvælge den grønne strøm.

Hos Energy Nordic køber de strøm direkte gennem energimarkedet, hvilket sikrer, at de kan tilbyde strøm til nogle af markedets bedste priser.

 

Et elselskab med høj kundetilfredshed

Ikke alene fokuserer Energy Nordic på at gøre grøn strøm mere tilgængelig og overkommeligt prismæssigt, de sætter også altid deres kunder i centrum. Energy Nordic lægger stor vægt på, at deres kunder er tilfredse, og derfor står deres kundeserviceteam altid klar til at guide dig på rette vej.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.