jysk-energi

Jysk Energi

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Jysk Energi er energiselskab med efterhånden 100 år på bagen. Jysk Energi blev grundlagt i 1923 i Holstebro, hvor virksomheden stadig har sit hovedkontor. Jysk Energi gik tidligere under navnet NOE, indtil navneforandringen i 2013. Jysk Energi er ejet af 30.000 andelshavere, som Jysk Energi årligt belønner gennem donationer til blandt andet foreninger og gode initiativer.

 

Jysk Energi elpriser

Jysk Energi elpriser er under konstant forandring som følge af de landsdækkende og konkurrencedygtige elpriser. De forskellige løsninger og pakker som Jysk Energi tilbyder, indeholder dog alle grøn energi til konkurrencedygtige priser. På Jysk Energis hjemmeside, Jyskenergi.dk, kan du dog altid holde dig opdateret på de seneste priser for både private og erhvervsdrivende, eller sammenligne Jysk Energis elpriser her på sitet. Alle Jysk Energi elpriser er opgjort i øre pr. kWh.

Tilfredshed og vedvarende energi fra elselskabet Jysk Energi

Jysk Energi valgte allerede for mange år siden udelukkende at rette fokus mod grønne og vedvarende energikilder såsom vindmøller, og især virksomhedens fire testmøller i Nissum Bredning. Dette valg, sammenlignet med Jysk Energis konkurrencedygtige priser, gode kundeservice og fokus på at støtte lokale tiltag der kommer andelshaverne til gode, har medført et høj tilfredshed på Jysk Energi trustpilot med en tilfredshedsscore på 4,8 ud af de maksimale 5.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Jysk Energi et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Jysk Energi +315 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser, har Jysk Energi opnået en score på 4,8/5 stjerner. Det indikerer, at Jysk Energi har tilfredse kunder.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.