elektron

Elektron El

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Elektron el er et elselskab, som sætter særligt fokus på klima og kundeservice. Dermed kan du som kunde sikre dig, at du får leveret grøn el til en fordelagtig pris, og at der altid er god kundeservice tilgængelig ved spørgsmål. 

Elektron el med fokus på klimaet og kundeservice

Elektron strøm kommer fra vedvarende energikilder. Den mængde strøm, som du anvender, bliver genereret hos vindmøller, så du får CO2-neutral strøm som kunde hos Elektron el. 

Derudover har Elektron el fokus på at møde kunder i øjenhøjde. Dermed sikres det, at du forstår både hvor strømmen kommer fra, hvad du skal betale, og hvad der står på din elregning. 

 

Elektron el priser til din fordel

Elektron priser varierer alt efter hvilken aftale, du vælger fra Elektron. Prisen på strøm bliver altid regnet på baggrund af prisen på markedet. Du kan selv vælge, som du ønsker et abonnement baseret på markedsprisen, et abonnement med prisloft, eller et abonnement til indkøbspris.

 

Elektron Trustpilot anmeldelse

På Trustpilot får Elektron 3,8 ud af 5 stjerner. Her fremhæves særligt den gode kundeservice og den gode hjælp, som medarbejderne hos Elektron udviser til kunderne. Du kan nemt komme i kontakt med kundeservice enten via telefon, email eller ved at udfylde en kontaktformular på Elektrons hjemmeside. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Elektron et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Elektron +1.716 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har Elektron fået en samlet bedømmelse på 4,3/5 stjerner. Det er en fremragende score i følge Trustpilot.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.