vindstoed

Vindstød

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Vindstød A/S er et dansk elselskab, som de eneste i Danmark el udelukkende fra danske vindmøller. Vindstød giver altså garanteret grøn strøm til alle deres kunder. Vindstød el deklarationen er kun bestående af energi fra danske vindmøller og ikke nogle andre former for energikilder, hvilket også kan ses på Forbrugerombudsmandens mærkninger. Samtidig giver firmaet også billig el til deres kunder.

Vindstød priser er sat til lave rater

Foruden at give 100 % grøn energi, så har Vindstød el priser som er lave i forhold til resten af elmarkedet. Det skyldes, at Vindstød ikke har behov for større administrative omkostninger eller mange medarbejdere. Vindstød driver meget af deres admin med cloud-baseret IT systemer og kan derfor sælge deres el til lavere priser.

 

På Vindstød trustpilot er der glade kunder

Vindstød er også et selskab som går ind for at give gode kundeoplevelser og gennemskuelighed. Vindstød kontakt foregår gennem deres hjemmeside især, hvor selskabet oplyser om alt fra nyheder, fejlmeldinger og priser. Vindstød tager også kontakt til deres nye kunder og giver dem en god velkomst til deres nye elselskab. Dette kan også ses ud fra Vindstøds trustpilot anmeldelser, hvor deres tilfredse kunder er glade for de gode elpriser og garantien for den klimavenlige strøm.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
-
Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Vindstød et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Vindstød +4.269 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har Vindstød fået en samlet bedømmelse på 3,5/5 stjerner, hvilket er en middel score ifølge Trustpilot.

 

Er Vindstød billigt?

Hos Vindstød ønsker de at levere el til skarpe priser – og det er et ønske, som de lever op til. Vindstød kan nemlig tilbyde el til konkurrencedygtige priser, hvilket er en fordel i mange øjne.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.