Fauna-Energi

Fauna Energi

Fauna Energi er gået konkurs. Fauna Energis kunder er i stedet overgået til Velkommen A/S.
I vores tabel nedenfor kan du sammenligne priserne på el for de forskellige elselskaber.

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Fauna Energi er blevet købt af selskabet Velkommen pr. 11 marts 2022. 

Fauna Energi kombinerer en lang række gode fordele til sine kunder. Her får du som kunde el fra vedvarende energikilder til en lav pris, samt en lang række fordele ud over dette. Derudover foretager Fauna Energi yderligere initiativer til at forbedre miljøet, som du bliver en del af som kunde. 

Fauna el fra vedvarende energikilder

Når du køber Fauna strøm, så kommer al din el direkte fra vedvarende energikilder. Dette betyder, at du får elektricitet produceret af vindmøller og solceller i Danmark. Derudover støtter du miljøet gennem din elregning, da du som kunde betaler for at plante træer. Det kan ikke ses på din regning, da dette sponsorat indgår i prisen. 

 

Fauna Energi priser

Alle priser hos Fauna er holdt på det laveste. Du får din strøm til indkøbspris, så din elpris følger markedet. Derudover kan du selv vælge, som du vil have et simpelt abonnement eller et udvidet abonnement. Prisen er forskellig mellem disse to. Fordele ved det udvidede abonnement er blandt andet rabatter til forlystelsesparker og oplevelser, samt adgang til en indkøbsforening.  

 

Fauna Energi kontakt

Som kunde får du adgang til Faunas online portal, hvor du nemt kan komme i kontakt med Fauna Energi. Her kan du stille spørgsmål og blive vejledt til at vælge det rette abonnement eller til for eksempel at forstå din elregning. 

 

Fauna Energi Trustpilot

Fauna Trustpilot får 2,3 stjerner. Her påpeges den gode kundeservice og de hjælpsomme medarbejdere, som man får i røret. 

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 80 21 00
Jenagade 22, 3. sal. 2300 København S
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.