Velkommen

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Velkommen el

Selskabet Velkommen el er et elselskab som går ind for at give sine forbrugere en god kundeoplevelse med samlet aftaler indenfor naturgas, mobilabonnement, varmepumper, og el. Særligt indenfor sidstnævnte går Velkommen el ind for at kunne levere grøn strøm gennem certificeret aftaler om strøm fra vedvarende energikilder. Det er et selskab, som vil eliminere de komplekse og uforståelige forhold for deres forbrugere, så det bliver nemmere at være kunde hos dit elselskab. Samtidig er Velkommen el selskab med til at gøre den grønne omstilling nemmere og hurtigere i Danmark. Selskabet leverer kun produkter som udelukkende kommer fra vedvarende energikilder.

Velkommen el selskab | Billige tariffer for grøn energi

Som elselskab har Velkommen el elpriser, der er utroligt konkurrencedygtige – også selvom strømmen bliver leveret som grøn energi. Som mange andre selskaber, så har Velkommen el også enten variable eller faste elpriser. For den faste pris vil tariffen, som angives i øre pr. kWh, ligge fast, uanset hvordan markedets priser ligger. Omvendt vil variable elpriser fluktuere sammen med markedsprisen. Man kan altså både ende med at skulle betale mere eller mindre end den faste pris. I gennemsnit havde Velkommen el priser i 2020, der lå lavere end markedsgennemsnittet. Det gælder både for den østlige og vestlige del af Danmark. Foruden dette, så kan man blive ny kunde hos Velkommen el for en abonnementspris på blot 0 kroner. På Velkommen el trustpilot kan man også se disse prisfordele reflekteret hos anmeldelserne fra deres kunder.

Klar gennemsigtighed omkring energikilder

Velkommen el sørger for at melde klar ud, i hvor høj grad strømmen fra dem bliver leveret fra vedvarende energikilder. Med  anmærkninger fra en mærkningsordning for miljørigtig energi i Danmark er det tydeligt, at alt strøm fra Velkommen el som minimum bliver leveret 100 % fra vedvarende energikilder. Mere specifikt er der tale om strøm indkøbt fra danske vindmøller og norske vandkraftværker. Velkommen el har også produkter som både kommer udelukkende fra vedvarende energi og hører under tiltag som sikrer, at udledningen af drivhusgasser reduceres svarende til den energi som bliver forbrugt.

Mange andre fordele

Foruden den grønne el og de billige elpriser, så giver Velkommen el også deres kunder andre fordele. Med en medlemsklub for deres kunder, giver Velkommen el også rabatter på streamingtjenester, rabatter på e- og lydbøger, film, serier, og alarmsystemer. Samtidig kan de mange andre services og tilbud hos Velkommen også samles under et abonnement, så det bliver nemmere for forbrugerne at holde styr på regninger, services, og bindingsperioder.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 80 78 00
Jenagade 22, 3. sal, 2300 København S
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.