Lokal-energi

LokalEnergi

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Lokal Energi ApS er et elselskab som gerne vil give sine kunder en mere simpel måde at få leveret strøm på, som samtidig giver mulighed og plads til tilvalg i produkter. Hermed vil Lokal-energi give deres kunder en samlet løsning til at dække deres basale behov for strøm, og derefter give den enkelte kunde mulighed for at skræddersye deres eget abonnement og samtidig få strøm til billige priser. Det kan for eksempel være til kunder som ønsker mere grøn energi. Lokal-energi skaber også en mere nærværende forbindelse til deres kunder.

Lokal-energi trustpilot viser fin kundeservice og nem brugerflade

På Lokal energi trustpilot kan der læses forskellige anmeldelser omkring kundernes oplevelser af selskabet. Det er et elselskab, som gør et forsøg på at give kunderne en tæt oplevelse, hvor de kan få hjælp fra deres forstående kundeservice. Selskabet giver også kunderne mulighed for at støtte lokale foreninger, for på denne måde at kunne styrke fællesskabet yderligere. Deres nemme brugerflade og simple side gør det også nemt at vælge ens ønsket abonnement.

 

Lokal-energi med tilvalgsprodukter

Vælger man Lokal-energi får man dækket sine basale behov for el, hvortil man kan vælge et tilvalgsprodukt i form af grøn el, foreningsstøtte eller elsikring. Man kan derfor få leveret strøm, så det passer til ens egne behov.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er LokalEnergi?

Når du er kunde hos Lokal-Energi, får du mulighed for at tilpasse din elregning, således du kan støtte dine lokale klubber og foreninger.

 

Er LokalEnergi et godt selskab?

LokalEnergi har på nuværende tidspunkt +149 anmeldelser på Trustpilot, hvilket har givet dem en samlet score på 4/5 stjerner. Ifølge Trustpilot har LokalEnergi en god score.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.