power4u

Power4U

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Power4U er et dansk elselskab, der leverer strøm til danske husstande. Power4U tilbyder både faste og variable produkter, så du selv kan bestemme, om du ønsker at betale kostpris eller en fast månedlig pris for strøm. Desuden har de udviklet et koncept, de kalder Den Grønne Bølge. 

Læs mere om Power4U og Den Grønne Bølge herunder.

 

Power4U el

Hvis du vælger at købe el hos Power4U, er du med til at bidrage til opførelsen af flere vindmøller i Danmark, som giver mere klimavenlig energi. Power4U har nemlig udviklet konceptet Den Grønne Bølge, hvor Power4U i samarbejde med kunderne bidrager aktivt til en reducering af CO2-udslippet i Danmark.

 

Klimavenlig strøm – Den grønne bølge

Når du køber el hos Power4U, kan du derfor være sikker på at få grøn strøm, og Power4U vil gå langt for at sikre, at der bliver gjort en forskel for miljøet. Det er vigtigt at vi alle gør en fælles indsats, når det kommer til at fremme den grønne omstilling i Danmark. Du kan være medvirkende og gøre en indsats ved at vælge produktet Den grønne bølge.

 

Power4U anmeldelser

Når du skal finde dit kommende elselskab, kan det være svært at beslutte sig for, hvor det er bedst at købe sin strøm. Derfor kan du med fordel læse andre kunders anmeldelser af Power4U, inden du træffer din beslutning.

 

Power4U trustpilot

Tag gerne et kig på Trustpilot, hvor du kan finde anmeldelser af Power4U, som andre kunder har skrevet. Det kan forhåbentlig give dig et bedre billede af, hvem Power4U er, og hvad de kan tilbyde dig som kunde, så du har de bedste betingelser for at finde det rette elselskab.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 60 52 77
Søllerød Park 19, 20 2840 Holte
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.