watts

Watts A/S

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Watts a/s er et dansk elselskab med mere end 160.000 kunder fordelt over hele landet. Watts a/s har en grøn profil, og kæmper blandt andet for at sikre den bedste, grønneste og mest bæredygtige energi til både til deres kunder. Watts El er en del af energikoncernen Andel, hvor Watts El dog er en selvejende virksomhed med hovedsæde i Svinninge i Nordvestsjælland. 

Priser på Watts strøm

Priserne på Watts strøm er som de fleste andre grønne energikilder en variabel, hvilket betyder at priserne er i konstant forandring og under indflydelse af ydre omstændigheder. De seneste år har gennemsnitsprisen for en kWh lagt på cirka 2,35 kroner. For aktuelle priser og flere informationer om de forskellige udbudte abonnementer hos Watts a/s, henviser vi til Watts El egen hjemmeside. For prissammenligning på el med konkurrerende firmaer, kan du få en oversigt på siden du bliver henvist til af følgende link.

 

Hvorfor skal jeg vælge at blive kunde hos Watts a/s?

Watts a/s er en digital indfødt energivirksomhed der samtidigt investerer meget i den grønne omstilling. Som kunde hos Watts a/s bliver du derfor en del af den grønne klimaomlægning, samtidigt med at du opnår flere fordele gennem Watts digitale løsninger, som du kan tilgå via mobilen på deres app.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
-
-
Hovedgaden 36, 4520 Svinninge

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Watts Energi?

Watts Energi er et elselskab, som ønsker at gøre en forskel for klimaet. Watts Energi ønsker nemlig at gøre danskerne uafhængige og selvforsynende med vedvarende energi.

 

Er Watts Energi et godt selskab?

Watts Energi har på nuværende tidspunkt +40 anmeldelser på Trustpilot, hvor de har fået en samlet bedømmelse på 4/5 stjerner. Det indikerer, at Watts Energi har tilfredse kunder.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.