Isolering sommerhus – Bliv klogere på isoleringskrav, og få tilbud

Bruger du også dit sommerhus om vinteren? Eller er sommerhuset mest til udlejning i de kolde vintermåneder? Lige meget hvad er det en god idé at få styr på både isoleringen og kravene for isolering af sommerhus på punktfundament og meget mere. 

Ellers risikerer du at bruge alt for meget energi på at opvarme sommerhuset, hvilket i sidste ende bliver dyrere for dig. Her på siden kan du indhente tilbud på isolering fra vores samarbejdspartner, og du kan samtidig blive endnu klogere på de mange isoleringskrav til sommerhuse.

Sådan finder du den bedste pris på isolering til sommerhus

Når det kommer til isolering af sommerhus og efterisolering af sommerhus er der mange muligheder i branchen. Det handler dog om at finde et professionelt firma, der kan klare opgaven, uden at det bliver alt for dyrt for dig. Det kan du heldigvis få hjælp til, så du er sikker på, at alle kravene bliver opfyldt, og du får den bedst mulige isolering. Så sparer du nemlig flest penge.

Her på siden hjælper vi dig videre til vores samarbejdspartner. Her får du mulighed for at sammenligne priser på forskellige isoleringsløsninger til dit sommerhus. Du kan med ro i maven få tilsendt tre tilbud helt gratis og uforpligtende og samtidig være helt sikker på, at opgaven bliver udført af topprofessionelle håndværkere.

Ved at sammenligne priserne på isoleringsløsningerne får du overblik over mulighederne. Det skaber en mere transparent branche og gør det lettere for dig at finde den rigtige isolering til sommerhuset. 

Hvad koster isolering af sommerhus?

Prisen for isolering af sommerhus afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan derfor være svært at give et endegyldigt svar på, hvad prisen vil være for dig. Det kan du heldigvis nemt finde ud af ved at indhente tilbud på isolering af sommerhus fra vores samarbejdspartner. Her ved du præcis, hvad du får af isolering, og hvad prisen ender på. Prisen på isolering i sommerhus kan variere på baggrund af:

  • isoleringstypen
  • hvor der skal isoleres
  • hvor meget isolering, der skal anvendes
  • hvor stort dit sommerhus er.

Som du kan se, er der mange elementer, der spiller ind, når du skal finde frem til prisen på isolering af sommerhuset. Det er derfor klart det letteste at indhente tilbud, så du ved, hvad du betaler for og kan sammenligne de mange muligheder.

Hvor er det bedst at starte sin isolering af sommerhus? 

Det er som udgangspunkt altid en god idé at isolere sit sommerhus. Det sørger nemlig for, at varmen forbliver i sommerhuset, og at du dermed ikke behøver at bruge unødvendig meget energi på opvarmning. Men hvor skal man egentlig isolere først?

Ofte vil man foretrække at starte med at isolere yder- og indervægge. Det er nemlig her, størstedelen af kulden udefra vil kunne mærkes, så det en god idé at få styr på væggene som det første. Derefter kan du kigge på dampspærre i sommerhuset og få en billig og effektiv loftisolering. Lige meget hvilken type isolering af sommerhus du leder efter, kan du ved at klikke på knappen her på siden få det rette tilbud til dig og dit sommerhus. 

Du kan også bestille et gratis energitjek, og få rådgivning om hvor det bedst kan betale sig at starte med at isolere i sommerhuset. 

Krav til isolering af sommerhuse 

Så hvor meget isolering skal der i væggen i sommerhuset, hvor meget isolering skal der i gulvet i sommerhuset, og hvordan isolerer man i det hele taget et sommerhus? Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med isolering af sommerhus. Heldigvis kan du ved at indhente tilbud her på siden sammenligne priser på isoleringsløsninger, der opfylder alle isoleringskrav til sommerhus i 2020, som stadig er gældende i dag. 

Du slipper derfor helt for selv at skulle finde svar på spørgsmålene, da du får et professionelt firma til at klare opgaven for dig. De står for at beregne de korrekte U-værdier, så dit sommerhus opfylder de rette krav.

Husk der er mange måder, hvorpå du kan spare energi i sommerhuset. Bliv klogere på hvordan her

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke isoleringskrav er der til sommerhuse?

Hvis dit sommerhusareal ikke ændrer sig, er der ikke noget bestemt krav. Ved nybyggeri skal der beregnes bestemte U-værdier, som dit sommerhus skal overholde.

Hvor meget isolering skal der være i sommerhus?

Ifølge U-værdiernes krav skal ydervægge og kældervægge med jord have 165 mm isoleringstykkelse. Skillevægge og etageadskillelser skal have omkring 95 mm isoleringstykkelse.

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.