Spar energi i sommerhuset

→ Et univers om energirigtig adfærd i sommerhuset

Stigende priser på el og varme gør det vigtigere end nogenside at spare på energien i sommerhuset.

For at gøre det overskueligt for dig, har vi samlet de områder hvor du kan sætte ind, for at reducere dine energiregninger i sommerhuset.

Lad dig inspirere og begynd at spare energi i sommerhuset med det samme. 

Her kan du spare energi og penge i sommerhuset

Find en bedre elpris til sommerhuset

Tænker du over dit elforbrug og din elaftale i sommerhuset? Find billig el til sommerhuset, og få gode råd til hvordan du sænker elforbruget.

Efterisoler dit sommerhus

Det kan være en god idé at få lavet ekstra isolering i sommerhuset, særligt hvis du bruger det meget i vinterhalvåret. Bliv klogere på isolering i sommerhuset.

Overvej solceller i sommerhuset

Solceller kan dække en stor del af dit elforbrug i sommerhuset. Men kan det betale sig at investere i solceller til sommerhuset? Vi guider dig.

Varmepumpe som energikilde

Mange sommerhuse opvarmes med el, men ikke med en varmepumpe. En varmepumpe er 3-4 gange så effektiv, og kan være en billigere løsning til opvarming.

Bestil et gratis energitjek af dit sommerhus

reduceret-elafgift-sommerhus

Kan man egentlig få reduceret elafgift i et sommerhus? 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan man spare energi i sommerhuset?

Der er heldigvis mange ting, du kan gøre, hvis du gerne vil spare energi i sommerhuset. Du kan bl.a. overveje at investere i solceller, efterisolere dit sommerhus, bruge varmepumpe som energikilde og meget mere.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.