varmepumpe-priser

Varmepumpe til erhverv

Hvis du går med tanker om at skifte din virksomheds varmeløsning ud med en mere bæredygtig og grøn model, bør en varmepumpe være på listen over dine muligheder. Her kan du indhente tre uforpligtende tilbud på varmepumper til erhverv.

Indholdsfortegnelse

Ud over at være en grøn og bæredygtig opvarmningsmetode sammenlignet med gammeldags fossile løsninger som olie og gas, er en varmepumpe faktisk også en forholdsvis billig opvarmningsløsning. Når først den er installeret af en professionel og autoriseret montør eller VVS’er, er vedligeholdelsesomkostningerne ganske lave. Når en varmepumpe er grøn, er det fordi den mængde elektricitet, den bruger, er så lav sammenlignet med energiudvindingen, at klimaet ret hurtigt kommer i plus.

En varmepumpe er altså en god måde at holde udgifterne til opvarmning nede, samtidig med at du er med til også at mindske virksomhedens CO2-udslip. 

Hvordan virker en varmepumpe til erhverv?

En varmepumpe virker principielt på samme måde, uanset om det er til en bolig eller lokalerne i en virksomhed. Varmeenergien kommer fra luften eller jorden udenfor. Energien bliver udvundet og ført indenfor til eksempelvis varmtvandsbeholdere, radiatorer, blæsere og varmerørene i gulv og vægge.

En anden smart ting ved en varmepumpe er, at mange af modellerne fungerer på samme måde som klimaanlæg, som man kender det fra aircondition. Det betyder, at en varmepumpe ikke kun kan holde virksomheden dejlig lun i de kolde måneder, men faktisk også kan bruges til at sænke temperaturen, når solen bager ned over bygningen om sommeren. 

Hvis du er interesseret i at høre mere, vil vi altid opfordre til, at du indhenter tre gode tilbud her på siden. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er varmepumper til erhverv miljørigtige?

Ja, det er der ingen tvivl om. CO2-regnskabet er helt afgjort til klimaets fordel.

 

Kan man få tilskud til varmepumper til erhverv?

Der er mulighed for at ansøge om et tilskud, hvis din virksomhed går fra en fossil opvarmningsløsning til en bæredygtig.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.