Hulmursisolering pris

Indholdsfortegnelse

Er du også blevet overrasket over stigende energipriser, eller mener du bare, det er tid til at kigge efter gode priser på hulmursisolering for at kunne spare penge hvert år? 

Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du nemlig blive klogere på, hvad hulmursisolering er, hvilke besparelser du kan opnå ved at hulmursisolere, og så kan du samtidig indhente attraktive hulmursisolering-tilbud.

Hvad koster en hulmursisolering? 

Der er mange ting som spiller ind ved en hulmursisolering, derfor kan det også være vanskeligt at komme med en nøjagtig pris. 

Du kan dog regne med, at en hulmursisolerings pris pr. m2 typisk ligger et sted mellem 85 og 160 kr. pr. m2. 

Det kan dog svinge meget fra håndværker til håndværker, og det kan derfor være oplagt at finde et godt tilbud på hulmursisoleringen. Derudover påvirkes hulmursisolerings-prisen af, om noget af din hulmur i forvejen er isoleret

Få 3 uforpligtende tilbud på Hulmursisolering

 

Hulmursisolering kan være en effektiv måde at spare penge på varmeregningen.

Ved at isolere hulmurene i din bolig kan du spare mellem 4.000-5.000 kr. årligt

3 gode grunde til at hulmursisolere

  • Din bolig stiger i værdi
  • Du får et bedre indeklima
  • Du sparer penge på varme

Få undersøgt din nuværende isolering af hulmur

Derfor kan det være en god idé, at vælge et firma som kommer ud og undersøger din nuværende isolering, for at kunne give dig den bedst mulige hulmursisoleringspris. 

Et helt hus kan hurtigt løbe op i 30.000 kr., men med et ordentligt tilbud kan du måske finde det til den halve pris eller billigere. Sørg derfor altid for at få indhentet gode tilbud, så du kan få den bedste og billigste løsning. Få 3 hulmursisolering tilbud lige her. 

Sammenlign hulmursisolering priser

Er du i tvivl om, hvordan du finder den bedste hulmursisoleringspris pr. m2? Du vælger nemmest den virksomhed, der skal hjælpe dig med isoleringen, ved at sammenligne priser og løsninger. 

Har du flere hulmursisoleringspriser at vælge imellem, kan du altid tage den billigste eller undersøge, hvad de forskellige virksomheder kan tilbyde dig. 

Her på siden kan du nemt få tre tilbud på hulmursisolering med ganske få klik. Det er med til at gøre dit valg lettere, og sikre at du får den bedste pris på isolering af hulmur. 

Så find de billigste muligheder med det samme ved at indhente tilbud. Herefter vil du hurtigt få beregnet en pris på hulmursisolering og få det bedste overblik.

Hulmursisolering pris pr. m2 – 70 – 125 mm

Det kan være svært at give en endegyldig pris på, hvad hulmursisolering koster. 

Generelt er hulmursisolering prisen pr. m2 mellem 85 – 160 kr. Men der er flere ting som påvirker prisen, f.eks. mængden som skal indblæses, om der er tale om en efterisolering hulmur, og hvilket isoleringsmateriale der bruges. 

Selvom det er meget forskelligt, hvad hulmursisolering koster, så kan du danne dig et overblik over priserne herunder. 

Priser ved hulmursisolering: 70 – 125 mm:

0-50 m2 hulmur 51-350 m2 hulmur 351-500 m2 hulmur
120 - 145 kr.
100 - 120 kr.
90 - 108 kr.

Billig hulmursisolering i hele landet

Hos vores samarbejdspartner kan du få billig hulmursisolering i hele landet. Vi samarbejder udelukkende med erfarne isolatører, som sørger for at hulmursisoleringen bliver udført korrekt og effektivt. 

De tilbyder ligeledes gratis og uforpligtende opmåling og tilbud, så du ved nøjagtigt hvad det koster når arbejdet er færdigt. 

Effektive isoleringsmaterialer til en god pris

Vores samarbejdspartner benytter kun miljøvenlige og effektive isoleringsmaterialer, så du kan være sikker på en holdbar og bæredygtig løsning. 

Kontakt dem for et uforpligtende tilbud på efterisolering af din hulmur. 

Kan det betale sig at efterisolere hulmur?

Det kan godt betale sig, at efterisolere hulmuren, men hvor meget du sparer og hvornår investeringen har tjent sig hjem igen, afhænger af hvor meget du efterisolerer og hulmurens isoleringsniveau før. 

Generelt om besparelser ved at efterisolere hulmuren

Mange faktorer spiller ind på, om det kan betale sig at efterisolere din bolig økonomisk set.

Investeringen skal nemlig stå i forhold til den besparelse, der opnås over tid. Besparelsen varierer dog meget fra bygning til bygning, da der er flere faktorer, der spiller ind:

  • Er boligen gammel eller ny? 
  • Hvor godt er den allerede isoleret? 
  • Hvilken varmekilde benyttes? 
  • Hvor mange penge bruges der på opvarmning i dag? 
  • Er boligen tæt? 
  • Og skal den renoveres på grund af slid? 

Det er vigtigt at tage højde for alle disse faktorer for at få en realistisk vurdering af, hvor meget der kan spares ved efterisolering.

Besparelse ved hulmursisolering

Selvom besparelsen ved efterisolering afhænger af flere faktorer, vil ældre og dårligt isolerede huse typisk opnå større besparelser end nyere og allerede isolerede huse. 

De største besparelser opnås som regel med de første 10-20 cm isolering, og dobbelt så meget isolering giver ikke dobbelt så store besparelser. 

For eksempel kan en tom hulmur med en tykkelse på 125-130 mm og faste bindere give en besparelse på 103 kWh/m2, mens en hulmur isoleret med lecanødder i forvejen vil give en mindre besparelse på 26 kWh/m2. 

Hvis du alligevel er i gang med efterisolering, kan det være en god investering at lægge ekstra isolering i konstruktionen, da det ofte er arbejdet med efterisoleringen, der koster penge, ikke materialet.

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en proces, hvor hulrummet mellem formuren og bagmuren i en bygning fyldes med et isolerende materiale. Det kan gøres enten under opførelsen eller som eftermontering. Hulmursisolering kan forbedre bygningens varmeeffektivitet og reducere varmeudgifterne samt drivhusgasemissionerne. 

Hulmuren er eksisterende i hele dit hus, men størrelsen på hulmuren kan være meget forskellig. Under alle omstændigheder er det en rigtig god idé at få isolering i din hulmur. Det er nemlig en af de mest effektive metoder at isolere et hus på, og så er det ovenikøbet ret billigt.

Investeringen i isolering af hulmur vil i løbet af de næste år tjene sig selv ind igen. Det giver dig nemlig mange gode besparelser og fordele.

Hvis du overvejer hulmursisolering, kan du bruge vores hjemmeside til at indhente tilbud fra 3 forskellige firmaer. Klik blot på knappen ovenfor, og så kommer du direkte i ind til vores samarbejdspartner, der hjælper dig med 3 gode tilbud og de bedste priser på hulmursisolering. 

Hvilken effekt har efterisolering af hulmur?

Hulmursisolering er en fantastisk måde at forbedre energieffektiviteten i dit hjem på. Ved at fylde hulrummet mellem husets yder- og indervægge med isolering kan du holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren. Det kan hjælpe dig med at spare penge på dine el og energiregninger.

Når du indhenter tilbud bliver du kontaktet af pålidelige lokale udbydere, som kan give dig tilbud på hulmursisolering. Det er hurtigt og nemt at få tre tilbud på hulrumsisolering, og det er en god måde at sammenligne priser på, før du træffer en beslutning. Det er desuden også gratis og uforpligtende. 

Der er mange fordele ved at indhente tilbud og finde den bedste hulmursisolering allerede i dag. Ud over at spare penge på dine energiregninger kan hulmursisolering også bidrage til at reducere støjforurening og gøre dit hjem mere behageligt. Det kan samtidig øge værdien af din ejendom, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge.

Hulmursisolering – hvad er bedst?

Der findes mange forskellige typer hulmursisolationsmaterialer på markedet til hulmursisolering af et gammelt hus. De mest populære er dem, der er fremstillet af stenuld, glasuld, EPS eller papir.

Stenuld er isolering af spundet stenmateriale og er det, vi kender som rockwool. Det anvendes ofte i almindelige boliger og industrielle applikationer, fordi det er brandhæmmende og ikke leder elektricitet. 

Glasuld er fremstillet af spundet glasmateriale. Det er et populært valg til efterisolering af hulmur, fordi det ikke er brandbart og kan nedbringe støjniveauet. Isolering af hulmur med glasuld har mange af de samme egenskaber som stenulden.

EPS, eller ekspanderbart polystyren, er skumisolering, der ofte anvendes i hulrumsvægge, tage og gulve. EPS-hulmursisolering er dog brandbart og kan være giftigt. Det er derfor vigtigt, at du får lavet denne type isolering af professionelle håndværkere. Dem kan 3byggetilbud.dk sætte dig i forbindelse med.

EPS med tilsat grafit er en nyere type hulmursisolering, der er endnu mere effektiv end almindelig EPS. Her anvendes en lim for at holde EPS-kuglerne på plads i hulmuren.

Papirisolering er den sidste form for hulmursisolering. Den type isolering er fremstillet af genbrugspapirfibre og er en billig løsning til hulmursisolering. Her tilsættes midler, der gør materialet mindre brandfarligt og giver beskyttelse mod fugt, mug og skimmel.

Alle former for isolering til hulmur anvendes af professionelle fagfolk. Når du indhenter tre tilbud fra 3byggetilbud.dk, der er vores samarbejdspartner, får du erfarne folk, der ved, hvad der er bedst for dig og din bolig. Den bedste hulmursisolering kan nemlig variere fra bolig til bolig, så tag fat i 3byggetilbud.dk med det samme, så du hurtigt kan få efterisoleret dit hjem til den bedste pris og med det bedste materiale.

En hulmur med isolering giver gode besparelser

En af de største grunde til at få en god pris på hulmursisolering fra vores samarbejdspartner, er de store besparelser, du kan få igennem hele året. Derudover er du også sikker på, at du får isoleringsprojekter lavet af de mest professionelle folk i branchen. 

Der er nemlig mange krav til hulrumsisolering, og når du indhenter tilbud hos vores samarbejdspartner, er du sikker på, at kravene altid er opfyldt. Det omhandler blandt andet materialets sikkerhed, og hvor meget isolering der bør være forskellige steder i din bolig.

 

Sammen med de gode besparelser på dit hulmursisoleringstilbud kan du også få den bedste rådgivning. Vælger du selv at isolere dit hjem, skal du være helt sikker på, at du kender kravene, og du har fat i det rigtige materiale. Ved at lade vores samarbejdspartner stå for opgaven slipper du for bøvlet, og du kan være tryg ved, at dit hjem bliver isoleret helt korrekt og til en rigtig god pris. 

Læs også: Hvilken isolering skal jeg vælge?

Hulmursisolering tilskud – kend reglerne

Det kan være en stor investering at foretage isolering af hulmur, men du kan faktisk få et større tilskud til projektet. Efterisolering af dit hus er nemlig en energiforbedring, og det vil staten gerne give tilskud til. Du kan få helt op til 12.000 kr. pr. person om året i fradrag ved at efterisolere dit hus. 

Sammen med tilskuddet og med besparelserne på din varmeregning kan du hurtigt tjene pengene hjem på din isolering. Der bør derfor ikke være noget, der holder dig fra at indhente tilbud på 3byggetilbud.dk med det samme. Vi kan i hvert fald ikke se en grund til, at du ikke skulle starte isoleringsprojektet allerede i dag.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster hulmursisolering?

Isolering af hulmuren på hele din bolig afhænger af tilbuddet, du finder, og størrelsen på dit hus. Det vil typisk ligge et sted mellem 10.000 og 30.000 kr. for et almindeligt hus.

Hvordan finder du billig hulmursisolering?

Den bedste måde at finde den billigste løsning på er ved at indhente forskellige tilbud på hulmursisolering. På den måde kan du nemt sammenligne priser på hulmursisolering og vælge det billigste tilbud.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.