Om os

groen-energi

Hvem er vi?

Findenergi.dk guider dig igennem den grønne omstilling i hjemmet. Hos os finder du svar på dine spørgsmål om energi i hjemmet, både til at spare penge eller til at få tips til et grønnere hjem.

Hvad gør vi?

Du får en gennemskuelig og nem sammenligning af de forskellige løsninger. På den måde gør vi det nemmere for dig at træffe det rette valg, når du skal vælge de rette grønne beslutninger.

Hvorfor gør vi det?

Vi ønsker at gøre det nemmere for den danske befolkning, at vælge de grønne løsninger. Ofte kan det være svært og uoverskueligt, men vi tror på at oplysning og overblik er vejen frem.

Teamet bag

Daniel Østergaard

Morten Jørgensen

Nicoline Høgh Stoubæk

Maria

Maria Stockfleth

Kontakt os

Er du i tvivl om dine elpriser eller om energiforbedringer i dit hjem? Eller har du blot generelle spørgsmål til siden, feedback, ris/ros, rettelser osv.?

Så tøv ikke med at udfylde formularen. Vi står altid klar hvad end du måtte have på hjerte. Du kan også kontakte os på nedenstående:

FindEnergi er reklamefinansieret

Vi samarbejder med forskellige virksomheder, og henviser ofte trafik til disse i form af links eller leads. Vi vælger helt selv hvem vi samarbejder med, og både samarbejde og indhold er baseret på research og vurdering af om det giver værdi til vores besøgende.

Vi modtager provision af de salg vi genererer til vores samarbejdspartnere. Vores sammenligning og guides afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked indenfor det givne område, og både rækkefølge og fremhævning kan være påvirket af provisionssatsen.

Vores altoverskyggende ambition er at udvikle og videregive kvalitetsindhold, så du som besøgende bliver klogere på hvordan du enten kan blive grønnere eller spare penge på din energiregning.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og skal ikke betragtes som et elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.