Daniel Østergaard Pedersen

Daniel er sammen med Morten indehaver af FindEnergi.dk. Daniel varetager de kommercielle samarbejder med de annoncører, som du finder på sitet. Formålet er at skabe og sikre samarbejdsaftaler som gavner dig som forbruger, i processen hvor du afsøger markedet for nye og bedre energiløsninger. 

Hos FindEnergi.dk ønsker vi altid, at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger indenfor grøn energi. Derfor er vi også løbende på udkig efter nye samarbejdspartnere. Skulle du være interesseret i et samarbejde, eller har du forslag til nye idéer eller tiltag, så tøv ikke med at tage fat i Daniel. 


Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.