Morten Graves Jørgensen

Morten ejer sammen med Daniel, FindEnergi.dk. Morten er ansvarlig for vedligeholdelse samt udvikling af nye koncepter på sitet.

Han har fokus på at levere et godt produkt, når det kommer til den oplevelse du får, mens du klikker dig rundt på FindEnergi.

Ifølge Morten skal det gøres så nemt og overskueligt som overhovedet muligt, for forbrugerne at sammenligne energiløsninger og priser. Det er uanset om du leder efter strøm, solenergi eller en mere klimavenlig varmeløsning som f.eks en varmepumpe

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.