Edison El

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Tilbyder udelukkende grøn strøm

Hvis du leder efter et elselskab, der prioriterer skabelsen af en mere bæredygtig fremtid, så kan Edison El være det helt rette elselskab for dig.

Når du bliver kunde hos Edison El, modtager du udelukkende grøn energi direkte til dit hjem. Edison El har en målsætning om at beskytte miljøet bedre og tilbyder derfor udelukkende bæredygtig energi. De mener ikke, at danskerne bør betale ekstra for adgang til grøn energi, og derfor er grøn strøm deres standardprodukt.

Fleksible muligheder indenfor el-aftaler

Edison El tilbyder også et fleksibelt udvalg af el-aftaler, der imødekommer forskellige behov. Uanset om du foretrækker en fast eller variabel el-aftale, så har Edison El den rigtige løsning til dig. Med en vedvarende ambition om at levere markedets mest konkurrencedygtige elpriser, behøver du ikke skifte udbyder for at opnå den billigste strøm-aftale – den får du nemlig hos Edison El.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.