Bornholms-Energiforsyning

Bornholms Energiforsyning

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Bornholms Energiforsyning er en multiforsyningsvirksomhed, som både leverer el, vand, varme og håndterer spildevand. Bornholm energi og forsyning er ejet af bornholmerne, og står for den fundamentale drift indenfor el, vand og varme. 

Med al energi fra vind, sol og biomasse er du garanteret grøn energi til en fordelagtig pris. 

Bornholm energi giver dig fleksibilitet

Hos Energi Bornholm kan du vælge flexafregning. Her afregnes du time for time hver gang du bruger strøm. Dermed betaler du kun for det, strømmen koster i det tidsrum du anvendte strøm. Du får dermed fleksibilitet til at bruge din strøm, når den er billigst. 100% af den strøm, som elselskab Bornholm producerer, kommer fra solenergi, vindenergi og biomasse. Dermed er Bornholm strøm et grønt elselskab til gode priser.

 

Skær ned på din elregning

Bornholms Energiforsyning står også klar til at hjælpe dig med at skære ned på dit elforbrug. Dette gør de ved at gøre en app tilgængelig, hvorfra du kan holde øje med dit forbrug løbende. Når først du kender til dine vaner og dit elforbrug, kan du få øje på dine tendenser og ændre dine vaner. For eksempel kan du sørge for at bruge el i de billigere timer, så din flexafregning bliver billigere. 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.