Clever

Clever

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier. Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Clever el er et elselskab særligt skabt til dig, som har en elbil. Der er nemlig fuld fokus på el til dit hjem og din bil, og du kan få opladning til din bil til en fordelagtig pris. Siden elselskabet startede i 2009 har det gået forrest inden for opladning af elbiler til private hjem. Derfor er det et perfekt elselskab til dig, som har elbil og som ønsker opladning i hjemmet, samt billig el til huset. 

Clever el abonnement

Med et abonnement hos Clever får du al din opladning af din elbil til en fast pris om måneden. Dermed betaler du én elpris og har ubegrænset opladning både derhjemme og i Clevers offentligt placerede opladere. Når du køber et abonnement, så kommer en Clever el leverandør ud til dit hjem og installerer din oplader, så du med det samme kan komme i gang med at oplade din elbil. 

 

Clever power el

Som elselskab kan Clever power tilbyde strøm til din bolig til en variabel indkøbspris. Dette betyder, at elprisen afhænger hvornår på døgnet du bruger den, og at du får el til indkøbsprisen. Clever el pris er derfor konkurrencedygtig og kan give dig yderligere besparelser. Hvis du sammenlægger dig opladnings abonnement med Clever power, så sparer du nemlig penge. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Clever om måneden?

Det kommer an på, hvilket abonnement du vælger – Clever tilbyder nemlig både abonnement til opladning af elbil og til strøm. Som udgangspunkt koster et abonnement til elbil 699 kr. om måneden, hvor et abonnement til strøm koster 49 kr. om måneden.

 

Leverer Clever også strøm til boligen?

Ja, det gør de. Clever tilbyder ikke kun ladeløsninger til din elbil. Du har også mulighed for at anvende dem som el-leverandør.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.