barry

Barry

Der var desværre ingen produkter, som passede til din søgning.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Barry El, også kendt som Barry Energy, er en 100% digital el-leverandør, der tilbyder innovative, klimavenlige og billige løsninger til dit strømforbrug. Med et visionært perspektiv ønsker Barry El at gøre det nemmere for forbrugerne at skabe et mere transparent og bæredygtigt strømforbrug derhjemme.

 

Barry El lukker

Desværre har Barry El på nuværende tidspunkt valgt at lukke deres aktiviteter i Danmark på grund af mangel på økonomisk vækst. Deres visionære perspektiv og digitale tilgang til elmarkedet var ikke nok til at sikre en fortsat vækst på markedet. Hvis du er på udkig efter et alternativ til Barry El, kan du se en oversigt over de bedste elselskaber i Danmark her på siden.

Følg dit strømforbrug nemt med Barry El

En af de største fordele ved Barry El er, at du nemt kan følge med i dit strømforbrug derhjemme. Du kan overvåge dit strømforbrug og følge de nuværende elpriser på din computer eller smartphone, og få gode råd til, hvordan du kan optimere dit strømforbrug og spare penge på din elregning.

Barry El-appen tilbyder også en række innovative funktioner, der er særligt velegnede til dig, der har en elbil. Med appen kan du se, hvornår det er billigst at oplade din elbil derhjemme, og du kan også få adgang til attraktive rabatter og innovative opladningssystemer som medlem af Barry Partners.

Gennemsigtige priser hos Barry El

Barry El følger den nordiske elbørs Nord Pool, hvilket betyder, at du får strømmen til markedsprisen, også kendt som spotpris. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at de fleste elselskaber lægger et såkaldt spottilæg på deres variable priser. Prisen på tillægget varierer dog mellem de forskellige elselskaber.

Hos Barry El betaler du ingen skjulte gebyrer eller tillæg, men blot en fast månedlig betaling på 44 kr. Dette beløb giver dig fuld adgang til alle de fantastiske funktioner, som Barry El tilbyder. Desuden har Barry El et henvisningsprogram, hvor du som medlem kan blive belønnet med 200 kr. i gratis strøm, hver gang en ven skifter elselskab til Barry El.

barry-el-priser

Barry El rabatkode

Barry El’s henvisningsprogram er en nem måde at spare penge på. Hvis du henviser en ven til Barry El, og din ven skifter til Barry El som elselskab, vil du modtage 200 kr. til gratis strøm. Det betyder, at jo flere venner du henviser, jo mere gratis strøm kan du få.

Du kan nemt holde styr på, hvor mange venner du har henvist og din belønning i Barry-appen. Appen giver dig også mulighed for at se, hvor meget strøm du bruger og hvor meget det koster, så du altid kan holde styr på dit forbrug og din økonomi.

Anmeldelser af Barry El

Barry El har fået gode anmeldelser på Trustpilot, hvor de har fået særligt ros for deres innovative app. Anmelderne roser både elselskabet for deres overskuelighed og gennemsigtighed, og generelt har kunderne hos Barry El været meget tilfredse.

Mange af anmeldelserne nævner også, at de har sparet penge ved at skifte til Barry El, og at det er en nem proces at skifte elselskab. Andre nævner, at de sætter pris på Barry Els fokus på grøn energi og miljøvenlighed.

Alternativer til Barry El

På nuværende tidspunkt har Barry El desværre valgt at lukke deres aktiviteter i Danmark grundet mangel på økonomisk vækst. Hvis du leder efter et alternativ til Barry El, kan du dog nemt finde et nyt elselskab ved at sammenligne elselskaber i Danmark på vores hjemmeside.

Sammenlign pris og kvalitet og find det elselskab, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi har samlet de mest populære elselskaber i Danmark, så du kan træffe den bedste beslutning og få kontrol over dit strømforbrug.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Barry Energy?

Hos Barry El betaler du en fast månedlig pris på 44 kr. for ubegrænset adgang til alle deres tjenester og ydelser. Der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger,

 

Alternativer til Barry El

Hvis du leder efter en alternativ løsning til Barry El, har du flere muligheder. NettoPower, Gasel, OK, Norlys, NRGi og andre leverandører kan alle tilbyde pålidelig, bæredygtig og omkostningseffektiv el, der passer til dine behov.

 

Hvad er Barry El?

Barry El er en 100% digital el-leverandør, der tilbyder billig og klimavenlig el til forbrugere.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.