gnp-energy

GNP Energy

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter et elselskab, hvor du får en god pris på el og mulighed for at tilvælge grøn energi, så er GNP Energy et godt bud. Her fås abonnementer til faste priser, du kan tilvælge grøn energi og du kan enkelt skifte din strømleverandør til GNP Energy. 

GNP Energy Danmark til gode priser

GNP Energy pris afhænger af den pakke, som du vælger. Du kan vælge at betale for spotprisen, hvor din elaftale følger markedsprisen på timebasis. Derudover kommer et tillæg fra GNP Energy, samt prisen for dit abonnement. Du kan også vælge et abonnement med strøm fra pulje køb, hvor du udover din faste månedspris, betaler den variable pris på strøm. Dermed får du fordelen ved udsving i elprisen time for time

 

GNP Energy Danmark står klar med kundeservice

Uanset om du har brug for hjælp til at flytte adresse eller til at skifte el udbyder, så kan GNP Energy hjælpe. Du kan kontakte GNP Energy via email, telefonnummer og deres online portal, så hjælp altid er indenfor rækkevidde. 

 

GNP Energy Denmark med grønt tilvalg

Hvis du vælger pakken med pulje køb, så har du mulighed for at tilvælge grøn energi. Dermed kan du betale lidt ekstra om måneden for at få al din el direkte fra grønne energikilder. 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.