iWatt

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Er du også på udkig efter et elselskab, som aktivt bidrager til at fremme den grønne omstilling i Danmark? Så kan iWatt måske være det helt rette elselskab for dig. Hos iWatt stræber de nemlig efter, at Danmark skal være et af de førende lande indenfor grøn energi.

Et elselskab, der gør en forskel

Som kunde hos iWatt får du mere end bare strøm. Ikke nok med at iWatt tilbyder grøn strøm til konkurrencedygtige priser, så værdsætter de også effektiv og pålidelig kundeservice. Det betyder, at du som kunde hos iWatt vil få et elselskab, som er villig til at gå store længder for at opnå tilfredshed blandt deres kunder. 

 

Grøn strøm som standard

IWatt er et elselskab, som udelukkende indkøber grøn strøm til deres kunder. Hos iWatt ønsker de nemlig at fremme den grønne omstilling i Danmark, så vi kan passe bedre på vores planet. Derfor kan du udelukkende vælge grøn strøm hos iWatt uanset hvilken elaftale, du vælger.

 

Find den rette elaftale hos iWatt

Uanset om du foretrækker en fast, variabel eller kombineret el-aftale, så kan du finde det rette strømprodukt hos iWatt. De tilbyder tre forskellige el-aftaler med klimavenlig strøm, og iWatt har derfor en elaftale til ethvert behov.

Desuden har alle elaftalerne hos iWatt gratis oprettelse og inden bindingsperiode. Derudover kan du også frit vælge, hvorvidt du ønsker månedlig, kvartalsvis eller halvårlig afregning. 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.