verdo

Verdo

Der var desværre ingen produkter, som passede til dine søgekriterier.
Vi har derfor fundet de bedste alternativer fra andre elselskaber nedenfor. 

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Verdo er et elselskab, som har eksisteret siden 1874, og de har siden da leveret energi til danske husstande. Elselskabet Verdo har en klar mission om at være bæredygtige og have omtanke for miljøet, hvilket er hvorfor de hver dag arbejder hårdt for at reducere det danske CO2-udslip. Verdo er en af Europas førende leverandører af bæredygtig biomasse til industri og fjernvarmeværker. Verdo er også førende inden for drift og vedligeholdelse af gadebelysning i Danmark. Og så leverer de el, vand og varme til kunder i Danmark.

 

Verdo Go Green A/S

Når du køber din strøm hos Verdo, kan du være sikker på at få grøn strøm, uden det koster dig ekstra. Elpriser kan i forvejen være dyre, men Verdo ønsker ikke at gøre det dyrere for dig at passe på miljøet. Derfor kan du vælge et Go Green abonnement, når du skal købe strøm hos Verdo, hvor du desuden har mulighed for at vælge mellem en fast eller variabel månedlig pris.

 

Verdo Randers el-forsyning A/S

Verdo leverer el, vand og varme til det meste af Randers. Randers kraftvarmeværk producerer både fjernvarme og strøm og forsyner mere end 35.000 husstande. Historien om Randers kraftvarmeværk er dog lang, og i 2010 skiftede Energi Randers navn til Verdo. Dermed kom der et meget større fokus på at producere og levere grøn strøm, så CO2-udslippet kan reduceres i Danmark.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Verdo et godt selskab?

Verdo har på nuværende tidspunkt +523 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet score på 4,3/5 stjerner. Det indikerer, at Verdo har tilfredse kunder.

 

Tilbyder Verdo grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Verdo ønsker de at passe bedre på vores planet, og derfor tilbyder de grønne strømaftaler. Når du vælger strøm fra Verdo, er du med til at plante træer i de danske folkeskove.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.