Skift oliefyr til varmepumpe – spar op til 50% på varmeregningen

Indholdsfortegnelse

Er det på tide med udskiftning af oliefyr til en mere miljøvenlig løsning? Så bør du helt sikkert overveje at skifte oliefyr til varmepumpe. Et oliefyr udleder nemlig væsentlig mere CO2, og du kan derfor gøre naturen en tjeneste ved skifte til noget bedre, som eksempelvis en luft-til-vand-varmepumpe

Derudover kan du også sikre dig en betydeligt mindre varmeregning og samtidig undgå at blive påvirket af udsving i olieprisen.

Skift oliefyr til varmepumpe – start allerede i dag

Det er en rigtig god idé med et skift fra olie til varmepumpe. Folketinget har nemlig vedtaget, at oliefyr ikke længere skal være en mulighed til opvarmning af de danske hjem. Det skyldes ikke mindst, at olien er utrolig skadelig for naturen og desuden ikke er særlig effektiv. Heldigvis findes der en række oplagte løsninger, som kan komme dig til gavn. 

Ud over effektivitet og påvirkning af miljøet vil du opleve en række andre fordele ved at foretage et skift fra oliefyr til varmepumpe. Først og fremmest vil du hurtigt mærke besparelserne på din varmeregning. Selvom investeringen kan være dyr, vil den altså i det lange løb spare dig penge. Du kan derfor med fordel finde de bedste priser på udskiftning af oliefyr til varmepumpe allerede i dag. 

Får man tilskud til udskiftning af oliefyr?

Man kan få tilskud til udskiftning af oliefyr, hvis installatøren af varmepumpen er VE-godkendt. 

Du skal ansøge om tilskud til varmepumpe, og du kan blive klogere på ansøgningsprocessen her. Ved at få tilskud til udskiftning af oliefyr til varmepumpe får du mere for pengene, når du foretager investeringen. At skifte sit oliefyr ud er nemlig ikke billigt, men yderst nødvendigt. 

Der er også andre regler, der gør sig gældende, før du kan modtage et tilskud på skift fra oliefyr til varmepumpe. Tilskuddet kan som udgangspunkt ligge på helt op omkring 40.000 kroner, og ved at få fat i professionelle leverandører kan du være helt sikker på at få styr på alle reglerne, inden du takker ja til et tilbud. 

Find priser på udskiftning af gasfyr til varmepumpe

Når det kommer til tilskud til udskiftning af gasfyr til varmepumpe eller tilskud til en udskiftning af oliefyr, er det afgørende, at du først og fremmest danner dig et overblik over mulighederne i dit område. Tilskuddet afhænger nemlig af løsningen, du vælger, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Udover tilskuddet er prisen på din investering naturligvis særdeles relevant. 

Prisen på udskiftningen afhænger af, hvad selve opgaven kræver og hvem du vælger til at udføre den. Typisk skal du forvente en pris på omkring 80.000-120.000 kr. på at skifte fra oliefyr til varmepumpe. 

Du kan hurtigt indhente tilbud på skift af oliefyr til varmepumpe og udskiftning af gasfyr til varmepumpe fra vores samarbejdspartnere. På den måde kan du træffe det rette økonomiske valg og se frem til, at du ikke længere skal bruge oliefyret til at opvarme din husstand.

 

Hvad sparer jeg ved at skifte fra oliefyr til varmepumpe? 

Hvor stor din besparelse præcist bliver ved at skifte fra oliefyr til varmepumpe, afhænger af de konkrete forhold som gør sig gældende for din husstand og din bolig. Størstedelen som skifter vil opleve en besparelse på et sted mellem 50-70% på deres varmeregning. 

Besparelsen opnåes til dels fordi du sparer penge på de afgifter som du skal betale når du opvarmer med oliefyr, og derudover er du ikke længere afhængig af de stigende oliepriser.

FAQ – Ofte stilledespørgsmål

Hvor meget er tilskud ved udskiftning af oliefyr?

Du kan få op til omkring 40.000 kroner i tilskud ved udskiftning af oliefyr. Tilskuddet afhænger blandt andet af udgiften på varmepumpen.

Er skift fra olie til varmepumpe billigere?

Det er væsentlig billigere at have en varmepumpe som opvarmningskilde. Det er faktisk en af de billigste måder at opvarme sin husstand.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.