ladestation

Ladestation – Find ladestandere i Danmark

Indholdsfortegnelse

De danske veje er efterhånden fyldt med elbiler, og det betyder også, at netværket af ladestationer i Danmark har udviklet sig. Når man er ude at køre, er det dog ikke altid, man lige har styr på, hvor den nærmeste ladestation til elbil er.

På denne side hjælper vi dig med at få overblikket over ladestationer i Danmark, så du ikke skal køre forgæves rundt for at finde den nærmeste ladestation. Det behøver nemlig ikke at være så svært at finde frem til den nærmeste elbilladestation.

Hvor kan jeg lade min elbil?

De fleste elbilejere har stillet sig selv spørgsmålet ”hvor kan jeg oplade min elbil?” når de er på farten. Det giver altid en tryghed at have styr på, så man ikke skal døje med den frygtede rækkeviddeangst.

Heldigvis er der efterhånden masser af elladestationer i Danmark, og det gælder ikke kun i de større byer, men også langs motorvejene og i mindre byer. Ladenetværket i Danmark udbygges løbende, så det store behov for opladning kan blive mødt.

hvor-kan-jeg-lade-min-elbil

Kort over ladestationer i Danmark

Den bedste måde at finde den nærmeste ladestation er at kigge på et ladestanderkort. Her kan du indtaste din aktuelle position og få vist et overblik over alle ladestationer i området. På denne side finder du et kort over ladestandere i hele Danmark, så du kan få et hurtigt overblik over dem, der er tættest på dig.

Du skal bare indtaste din nuværende lokation, og derefter vil du få vist et komplet elbilopladerkort med alle ladestationer i nærheden. Du kan også besøge en hjemmeside eller hente en app fra en af udbyderne af ladestationer såsom E.ON, Clever eller Tesla. Her finder du også hurtigt frem til offentlige ladestandere i nærheden af dig.

Er der kommende ladestationer på vej?

Antallet af elbilladestationer i Danmark stiger hele tiden, og ladeoperatørerne udvider deres netværk løbende. Derfor er det også værd at holde øje med, om der er kommende ladestandere på vej i dit område. Der opføres både almindelige ladestationer og lynladere, som kan lade endnu hurtigere op.

Hos de forskellige ladeoperatører, som har tilladelse til at opføre elladestandere i Danmark, kan du løbende følge, hvor der planlægges at opføre nye ladestationer. Du kan f.eks. besøge E.ON, Clever eller Teslas hjemmesider og se, hvilke ladestationer der er på vej i landet. Her kan du også se, hvor mange standere der vil være, og eventuelt hvornår de planlægges at åbne.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder man lader til elbil?

At finde en ladestander til sin elbil er en nem sag. Med ladestanderkortet her på siden kan du bare indtaste din nuværende lokation og derefter få vist, hvilke ladestandere der er tættest på dig. Du kan også besøge ladeoperatørernes hjemmesider eller hente deres apps, som viser de nærmeste ladestandere.

 

Kan Google Maps vise ladestationer?

På Google Maps kan du få vist ladestandere i Danmark og vælge din ladestation ud fra opladertype, opladningshastighed og betalingsnetværk. Når du vælger en destination, kan du også få vist dit estimerede batteriniveau ved ankomst. Er der ikke batteri nok til at nå hele vejen til destinationen, kan du automatisk få tilføjet stop ved ladestationer langs ruten.

 

Hvordan finder jeg de billigste offentlige ladestandere?

Priserne kan variere meget blandt de offentlige ladestandere i Danmark. For at finde de billigste offentlige ladestandere, anbefaler vi derfor, at du undersøge dine lademuligheder på forhånd ved hjælp af vores ladestander-kort på denne side.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.