Energitjek – påbegynd energiforbedringerne med et gratis hustjek

Indholdsfortegnelse

Vores samarbejdspartner kan desværre ikke lave gratis energitjek i øjeblikket. Vi har dog fundet en række andre muligheder for energioptimering af boligen nedenfor: 

Skal du i gang med en energirenovering, men er du lidt i tvivl om, hvordan du får mest ud af energirenoveringen? Så er det en rigtig god idé at få lavet et grundigt energitjek af din bolig. Et boligtjek fra vores samarbejdsparters energikonsulenter giver et klart overblik over din nuværende energisituation og viser, hvor der er potentiale for forbedringer.

Har du et hus og ikke en lejlighed, og er din bolig bygget før 1984, kan du få et gratis hustjek lige her. De gennemgår alt på huset og giver dig et tilbud på stedet, så du kan få udført energiforbedringer af huset hurtigst muligt.

Få rådgivning af energikonsulent til energiforbedringer

Det kan være en stor opgave at skulle energisikre sit hus, og hvis man ikke har prøvet det før, er det svært at vide, hvor man skal starte. Det kan du heldigvis få hjælp til af topprofessionelle energikonsulenter, der sidder klar til at rådgive dig til optimale energiforbedringer og svare på alle dine spørgsmål.

Et energitjek af dit hus og et besøg af en gratis energikonsulent er en god måde at finde ud af, hvordan du kan gøre dit hjem mere energieffektivt og spare penge på dine elpriser og dermed dine elregninger

En energikonsulent kommer hjem til dig og vurderer dit energiforbrug, identificerer områder, hvor dit hus kan forbedres, og giver dig professionel energirådgivning til din energirenovering af huset.

Det er gratis og uforpligtende at bestille energitjek 

Hos vores samarbejdspartner kan du let få privat energirådgivning fra branchens bedste energikonsulenter. Det tager kun et ganske kort øjeblik at bestille et boligtjek fra energikonsulenten. Du skal bare klikke på knappen her på siden, og så kommer du hurtigt videre, så du kan komme i kontakt med vores rådgivere.

Du kan derudover få besøg af vores energikonsulent gratis, hvis dit hus er bygget før 1984 og ligger på fastland og brofaste øer i Danmark. Det er også uforpligtende, så du altid har mulighed for at takke nej til vores konkurrencedygtige tilbud. Uanset om du ønsker at spare penge eller gøre dit hjem mere bæredygtigt, er det et godt sted at starte ved en energikonsulent.

Sådan udføres et energitjek inden energirenovering

Inden en energirenovering af parcelhuse og andre hustyper vil en energikonsulent lave de nødvendige energiberegninger og give dig den bedste rådgivning til energirenoveringen. Så ved du præcis, hvad du skal fokusere på.

Ved et gratis energitjek af huset vil konsulenten blandt andet gennemgå tagpladerne og tagrygningen på huset og husets isolering på loftet og i hulmuren. Derudover vil energikonsulenten også tjekke vinduer og døre samt se på muligheden for, at du kan få solceller. Alt sammen vil være med til at give dig ekstra besparelser på energiregningen og reducere dit CO2-aftryk. Det er de primære fordele ved energirenovering.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering er netop det, et energitjek hjælper med; at optimere din bolig, så boligen sparer på energien. Det gøres blandet andet ved isolering, energirenovering af vinduer og døre samt energirenovering af taget på huset. I bund og grund handler det om at forbedre boligens energiforbrug, så du sparer penge. 

Et besøg af en energikonsulent, vil også kunne rådgive dig omkring solceller, og om hvorvidt det vil være en fornuftig beslutning set fra et energiperspektiv. 

energiforbedringer-energitjek

Du får tilbud på mulige energiforbedringer i huset 

Efter et hustjek fra vores energikonsulent vil I sammen se på mulighederne for at lave de bedste energiforbedringer af dit hus. Det betyder også, at konsulenten vil give dig tilbud på forbedringerne på stedet, så du ikke selv skal til at undersøge de mange muligheder. 

Det kan være alt fra forbedringer af vinduerne til efterisolering af lofter og hulmur. Du får derfor ikke bare et boligtjek med fokus på energien, men også de mest optimale løsningsforslag. Og her kan du samtidig stille alle de spørgsmål, du måtte sidde inde med, så du er helt sikker på at få den rigtige løsning til din energirenovering.

Hvilke fordele er der ved et energitjek? 

Der er mange fordele ved at få lavet et privat energitjek. Du får først og fremmest et overblik over energipotentialet af din bolig, så du ved præcist, hvilke forbedringer der skal til for, at du kan spare mest muligt på energiregningen. Derudover vil du få professionel rådgivning til din energirenovering, så du ved, hvilke forbedringer der kan betale sig for dig og din bolig.

Under hustjekket vil du også få de bedste priser, som energiforbedringerne vil koste, så du ikke selv behøver at undersøge markedet. Du vil også få et bedre energimærke på huset, som er nødvendigt, hvis du gerne vil søge om tilskud til energiforbedringerne. 

Vil du nyde godt af de mange fordele? Så klik videre her på siden, og bestil dit energitjek allerede i dag. Så sørger vi for, at du hurtigst muligt får besøg af en energikonsulent.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er det gratis at få et energitjek?

Ja, hvis dit hus er bygget før 1984, får du et energitjek gratis hos vores samarbejdspartner.

Hvor bestiller man et energitjek?

Du kan bestille et energitjek til hus lige her hos Jydsk Tagteknik. Vi sender vores dygtige energikonsulenter ud til dig, så du kan få rådgivning om energibesparelser lynhurtigt.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.