Elselskaber i Aalborg – Sammenlign billig el i Aalborg

Søger du et nyt elselskab i Aalborg, kan du her på siden se en oversigt over de elselskaber, som i vores optik er nogle af de bedste på markedet.

10.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 17. juli 2024

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Annonce
Indholdsfortegnelse
 

Find de bedste elselskaber i Aalborg

Er du i tvivl om, hvilket elselskab i Aalborg du skal vælge? Så er du ankommet til det helt rette sted. Mulighederne er nemlig mange, når det drejer sig om elleverandører i Aalborg, og du har derfor rig mulighed for at finde det helt rette elselskab for dig.

Når du leder efter de bedste elselskaber i Aalborg, er det en god idé at være opmærksom på nogle forskellige punkter. Derfor anbefaler vi, at du overvejer følgende:

 • Hvilken type elaftale er der tale om – fast eller variabel elpris?
 • Er der en bindingsperiode på elaftalen?
 • Tilbyder de grøn strøm?
 • Hvordan er betalingsintervallerne – månedlige eller kvartalsvise regninger?
 • Betales der for aconto forbrug eller for faktisk forbrug?
 • Hvordan er elselskabets anmeldelser?

Sammenlign elpriser i Aalborg

Inden du skifter elselskab, er det en god idé at du sætter dig ind i elpriserne hos de forskellige eludbydere. Øverst på denne side har vi nemlig samlet en oversigt over de bedste el selskaber i Aalborg, så du hurtigt og nemt kan sammenligne elpriserne – og dermed finde billig el i Aalborg.

Aalborg og el kan for nogle synes uoverskueligt. Men med vores sammenligning af elselskaber i Aalborg kan du meget nemmere finde frem til de mest fordelagtige elpriser i Aalborg, som passer til dit budget. Du har heldigvis frit valg med de mange forskellige elselskaber i byen. Aalborgs elforsyning er større, end de fleste tror. Det kan derfor være rart med en hjælpende hånd til at gennemskue de forskellige el leverandører i Aalborg.

Liste over 10 elselskaber i Aalborg og deres priser

Nedenfor har vi samlet en liste over de elselskaber, der kan tilbyde de bedste elpriser i Aalborg lige nu:

 • b.energy – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 7,5 øre pr. kWh. 
 • Vest Energi – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 8 øre pr. kWh 
 • Gasel – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 10 øre pr. kWh
 • Modstrøm – Abonnement: 10 kr. – Tillæg til spotpris: 5 øre pr. kWh
 • OK – Abonnement: 29 kr. – Tillæg til spotpris: 4 øre pr. kWh
 • go’ energi – Abonnement: 15 kr. – Tillæg til spotpris: 5 øre pr. kWh 
 • Nettopower – Abonnement: 0 kr. – Tillæg til spotpris: 12,5 øre pr. kWh 
 • Energi Fyn – Abonnement:  15 kr. Tillæg til spotpris: 8,75  øre pr. kWh 
 • Velkommen – Abonnement: 1 kr. Tillæg til spotpris: 15 øre pr. kWh 
 • Ewii – Abonnement: 29 kr. Tillæg til spotpris: 3,75 øre pr. kWh 

Hvem leverer strøm i Aalborg?

I Aalborg er det netselskabet N1, som ejer størstedelen af kablerne i jorden og forsyner langt de fleste husstande med strøm i området. Det er netselskabet, som vedligeholder og udbygger elnettet, så det altid fungerer optimalt, og du har en stabil forsyning.

Elselskaberne, som fremgår af listen herover, er dem, som sender din regning, og de fakturerer dig også på vegne af dit netselskab i Aalborg. Du kan frit vælge elselskab i Danmark, og derfor kan du også vælge mellem alle ovenstående elselskaber i Aalborg. Hvis du skifter elselskab ofte, kan der være penge at spare på dine strømregninger.

Følg elprisen i Aalborg time for time og sænk dit forbrug

Ved at holde øje med elprisen time for time kan du planlægge dit forbrug og dermed spare penge på din elregning i Aalborg. Elpriserne varierer nemlig fra time til time på grund af en række forskellige faktorer, såsom vind og vejrforhold, efterspørgsel, og produktionskapacitet.

Ved at følge med i, hvordan elpriserne udvikler sig i realtid, giver det dig mulighed for at tilpasse dit forbrug til de tidspunkter, hvor strømmen er billigst. For eksempel kan du vælge at køre din vaskemaskine eller oplade dine elektroniske enheder, når elprisen er lav.

Når du undersøger elpriserne time for time i Aalborg, skal du huske at kigge på elprisen for Vestdanmark. Dette skyldes, at elnettet i Danmark er opdelt i to hovedregioner, Østdanmark og Vestdanmark, og priserne kan variere mellem disse områder.

At være opmærksom på de tidsbaserede svingninger i elprisen og justere dit forbrug derefter, kan give gode besparelser på din elregning og samtidig bidrage til et mere effektivt energiforbrug.

Hvad koster el i Aalborg? 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem leverer strøm i Aalborg?

Hvis du bor i Aalborg, kan du frit vælge mellem mange forskellige elselskaber. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Aalborg her på siden.

 

Hvad er elprisen i Aalborg?

Elprisen afhænger af flere parametre, og den kan derfor svinge mellem de forskellige elselskaber. Her på siden har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Aalborg, så du hurtigt og nemt kan sammenligne deres elpriser.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.