AURA Energi

Sådan rangerer vi på FindEnergi.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens de fremhævede udbydere øverst, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommissionssatsen.

Indholdsfortegnelse

Aura Energi er en dansk elselskab der dækker det meste af Danmark, men har hjemme i Østjylland. Aura elselskab er et veletableret energiselskab med mere end 100 års erfaring. Som kunde hos Aura el får du derfor et energiselskab med stor erfaring som samtidigt arbejder på en hurtig omstilling til grøn og bæredygtig energi.

 

Aura elpriser

Som kunde hos Aura Energi er du naturligvis interesseret i at kende til Auras el priser. Da priserne er under konstant forandring og blandt andet afhænger af hvilket el-abonnement du køber, samt hvor i landet du bor, anbefaler vi dig at tjekke de dagsaktuelle priser her på siden eller sammenligne deres elpriser med andre udbydere.

Hvorfor skal jeg vælge Aura elselskab?

Aura elselskab har mange års erfaring med at producere strøm til danskerne. Driften og stabiliteten hos Aura Energi er derfor i top, hvor selskabet også er blandt de virksomheder i Danmark som er længst fremme i den grønne omstilling. Dertil har du som kunde nem og overskuelig adgang til hjælp og information, hvilket du kan læse meget mere om på deres hjemmeside.

 

Strøm uden binding fra Aura Energi

Hvis du er interesseret i at prøve Aura Energi af som dit elselskab, kan du trygt skifte til dem. Hos Aura Energi er der ingen skjulte gebyrer, og ingen binding på el-aftalerne. 

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 87 92 55 11
Skanderborgvej 180, 8260 Viby J

Aura tilbyder også løsninger specielt til elbilister.

På linje med mange andre elselskaber har Aura også indtaget markedet for elbilopladning. Du har nemlig mulighed for at erhverve en Aura ladestander til din elbil, og elselskabet tilbyder forskellige løsninger, der passer til dine behov.

 

Aura ladestander

Du har mulighed for at købe eller leje en Aura ladeboks. Hos Aura kan du vælge imellem at eje eller leje en ladeboks, alt efter dine præferencer og dit kørselsbehov, som er afgørende for hvilken type opladning af elbil, der passer bedst til dig.

Hvis du allerede har en ladestander fra en anden udbyder, har du mulighed for at skifte til en Aura ladestander helt gratis.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer Aura Energi?

Aura Energi er et andelsselskab, hvilket betyder, at elselskabet ejes af dig og de +110.000 andre andelshavere.

 

Er Aura Energi et godt selskab?

Aura Energi har på nuværende tidspunkt +2.975 anmeldelser på Trustpilot, som har givet dem en samlet bedømmelse på 4,5/5 stjerner. Ifølge Trustpilot er der tale om en fremragende score, hvilket indikerer, at Aura Energi har tilfredse kunder.

Har du set vores liste med:

bedste-elselskaber-ikon

De bedste elselskaber →

Vi har testet en lang række elselskaber, så du kan vælge det bedste til dine præferencer

billigste-elselskaber-ikon

De billigste elselskaber →

En samlet liste over de elselskaber, som vi oplever er de billigste over tid

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

FE-time-for-time
QR-PlayStore.png

Findenergi.dk er en annonceside

På Findenergi.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Findenergi er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.